Corona Vakantie Garantie

Dit zijn onze twee speerpunten ten tijde van Corona. Meer uitleg vind je hieronder.

  • Raak geen vakantiedagen kwijt. Kan jouw reis in verband met corona niet door gaan? Wij zorgen voor een waardige alternatieve bestemming in dezelfde periode.
  • Je hebt áltijd een keuze. Is het alternatief niet wat je zoekt? Dan krijg je gewoon je geld terug. Geen gedoe met hoge annuleringskosten en reistegoeden dus.

"We zijn realistisch positief"

Hoewel we een stel positievelingen bij elkaar zijn, willen we ook realistisch blijven. Bij Kaaiman gaan we er vanuit dat het coronavirus in 2022 nog niet is verdwenen en we dus ook het komende seizoen nog met reisbeperkingen zullen zitten. Daarom hebben we onszelf de belangrijkste vraag gesteld:

‘Hoe kunnen we de kans zo groot mogelijk maken dat jij ondanks corona tóch een uitdagende reis kunt maken?’

Aan de hand daarvan kwamen we tot twee conclusies.

1. Hoe meer grensovergangen, hoe kleiner de kans dat een reis door kan gaan. Dat willen we natuurlijk beperken. Daarom hebben we besloten om meer avonturen binnen Europa aan te bieden, met minder grensovergangen tijdens de reis.
2. Hoe meer we reizen met het openbaar vervoer en hoe meer we verblijven in vaste accommodaties, hoe minder flexibel we zijn. En laat flexibiliteit in 2022 nou nèt het toverwoord zijn. Daarom hebben we gekozen voor meerdere roadtrips met eigen busjes en kamperen in de natuur, verder weg van de massa.


Met deze conclusies zijn we aan de slag gegaan. In een paar weken tijd hebben we al onze kennis op tafel gegooid en een aantal nieuwe Kaaiman-waardige bestemmingen uitgekozen. Zoals je van ons gewend bent, hebben we deze nieuwe reizen tot in de puntjes uitgewerkt. Op onze homepage of in de vertrekkalender vind je het resultaat. We zijn er enorm trots op!

Maar kan ik deze reizen wel veilig boeken? En hoe gaan jullie om met negatieve reisadviezen? Krijg ik mijn geld terug als de reis niet doorgaat? Deze en andere vragen gaan we NU beantwoorden. 


“Wat is Vakantie Garantie?”


Geld terug bij niet doorgaan van de reis

Het is heel simpel. Wij willen jou het liefste blij maken met een reis. Lukt dat niet? Dan krijgt je je betaalde bedrag van ons terug gestort. We werken in 2022 niet met vouchers. Je loopt dus geen financieel risico. We hopen natuurlijk dat je bij het niet doorgaan van de ene Kaaiman reis een andere vervangende Kaaiman reis kiest. Wij zullen zorgen dat die in exact dezelfde periode vertrekt.


Verspil geen vakantiedagen met thuiszitten

Je hebt een leuke reis geboekt en ineens krijgt je bestemming een oranje reisadvies. Vervolgens annuleert de reisorganisatie twee weken voor vertrek je reis. Daar zit je dan, tijdens je vakantie, thuis je vakantiedagen weg te Netflixen. Niet echt wat je in gedachten had. Daar hebben wij iets op bedacht. Zoals gezegd kiezen we bij Kaaiman voorlopig voor avontuur binnen Europa met minder grensovergangen. Nagenoeg alle reizen zijn op basis van vervoer met privé-busjes en we kamperen in eigen tenten. Het resultaat is dat we enorm flexibel zijn en de kans het grootst is dat jouw geboekte reis in 2022 door kan gaan.

We hebben ingezet op meerdere reizen van ongeveer hetzelfde aantal reisdagen. Daardoor kunnen we je altijd een tof Kaaiman-waardig alternatief aanbieden, mocht er tòch een negatief reisadvies komen voor jouw gekozen land. We durven dus te stellen dat we jou altijd mee op reis kunnen nemen, als je open staat voor het veranderen van je bestemming.

Dit doen we alleen als jouw reis niet door kan gaan vanwege een negatief reisadvies en we zullen dit nooit zonder jouw toestemming omzetten. Pas als jij jouw jawoord hebt gegeven, gaan we alles in gang zetten. Wil je liever geen andere reis kiezen, maar bijvoorbeeld je geld terug, dan is dat gewoon mogelijk.


Zonder corona-zorgen je reis boeken

Ik hoop dat je na het lezen van onze corona-strategie met een gerust hart een Kaaiman reis boekt. 

Als je nog aanvullende vragen hebt: bel, mail of whatsapp ons gerust!


Benieuwd naar wat we in 2022 voor je in petto hebben? Mijn advies is om direct even de vertrekkalender te checken.


Veel plezier met kiezen!


Met avontuurlijke groet namens ons hele team,


Bas Dijkstra

Eigenaar Kaaiman Reizen