Kerst Klettersteig

"Eindelijk weer het adrenaline gevoel beleven in eigen land."

Kerst Klettersteig met het Kaaiman gevoel

Zin om weer lekker naar grote hoogte te rammen? Omdat we ons kikkerlandje de komende weken niet uit mogen heb ik iets bedacht. Wil je wat kerstkilo’s kwijtraken op een indoor klimparcours? Je mag het ook alleen als excuus gebruiken om aan deze supervette Kerst Klettersteig clinic deel te nemen. Grote kans dat je familie erin trapt.

Heimwee naar hoogtes en dieptes

Omdat ik ontzettende cravings naar avontuur had, ging ik op zoek naar wat er nog wèl mogelijk was. In samenwerking met een klimhal heb ik op 'derde kerstdag' deze Kaaiman clinic georganiseerd. Eindelijk weer even die hoogte en die adrenaline voelen waar je al zo lang naar verlangt. En dat gewoon lekker binnen, dus je hoeft geen regenjas aan.

Lekker oefenen voor de zomer

Grote kans dat je komende zomer weer met ons naar het buitenland gaat. Daarom is deze clinic een hele mooie voorbereiding op bijvoorbeeld het beklimmen van de Triglav tijden onze Slovenië reis of de uitdagende Via Ferrata tocht tijdens onze Zwitserland reis. Je kunt alvast even aan het idee wennen, leren hoe het zekeren werkt en natuurlijk genieten van een beetje avontuur.

En de maatregelen dan?

Er is ruimschoots de mogelijkheid om 1,5 meter afstand te houden. Iedereen krijgt zijn/haar eigen uitrusting en de instructie wordt op afstand gegeven. Omdat op dit moment de kleedkamers gesloten blijven raden we je aan om direct in je sportkleding te komen en thuis een douche te nemen. Met een maximale groepsgrootte van tien personen blijven we ver onder de norm van dertig.

Dresscode

Een foute kersttrui.

Tijdsduur

2,5 uur

Datum

27 dec 2020

Leeftijd

20 - 39 jaar

Groepsgrootte

6 - 10 deelnemers

Prijs

€ 54

Praktische informatie

Vervoer

Je komt op eigen gelegenheid naar de locatie in Zwolle. Er is een parkeerplaats voor de deur en vanaf het treinstation Zwolle is het 20 minuten met de bus.

Maaltijden

We verwelkomen je met een kopje koffie of thee. Na de activiteit zorgen wij voor een pizza-to-go voor de eerste trek.

Intensiteit Kerst Klettersteig

Instensiteit

Deze activiteit is geschikt voor beginners. Wel is het aanbevolen dat je een avontuurlijke minset hebt en niet bang bent voor hoogtes.
Close-up van Bas Dijkstra

"Ik weet eigenlijk niet meer zo goed wat het adrenaline-gevoel is na al die tijd stil zitten. Herken je dat? Gelukkig zijn er in Nederland ook plekken waar je dat gevoel weer even kunt krijgen. Ik heb de tofste plek uitgezocht waar we met een Kaaiman groep terecht kunnen. Derde kerstdag lijkt me een ideaal moment! Nu is het nog even zaak om je plekje te claimen, want we hebben een kleine groep."

Bas Dijkstra

Doe je mee?

Ik heb nog 9 plekjes vrij.