Reisvrienden reünie 2018

Kaaiman ReĆ¼nie in de Lik 2018

we gaan de bak in

Jullie weten inmiddels dat wij ervan houden om jullie te verrassen tijdens onze avontuurlijke reizen. Maar we gaan graag nog een stapje verder.. Op 17 november 2018 gaan we namelijk met z'n allen vrijwillig de gevangenis in! Heb je altijd al een oude gevangenis van de binnenkant willen zien? Wil jij met je reisvrienden de uitdaging aangaan om het mysterie op te lossen?

Dan moet jij hier zeker bij zijn! Geen excuses!

Onze jaarlijkse reünie vindt plaats in de de Wolvenburg gevangenis in Utrecht. Hieronder een impressie:

Teambuilding in de gevangenis

Welkom in de LiK, tot 2014 gevangenis en nu een bijzondere evenementenlocatie in Utrecht. Eén van de laatste gedetineerden die De LiK in 2014 verliet, was Louie S., een beruchte dief uit het Gooi die spectaculaire kraken zette in het Gooi en omstreken. De Buit, het resultaat van een aantal van zijn laatste en meeste gewaagde kraken is nooit gevonden… In De LiK zijn aanwijzingen te vinden die wijzen naar de verstopplek van de Buit, één van de meest spectaculaire schatten van onze huidige tijd. Om deze aanwijzingen te gebruiken en het mysterie op te lossen hebben we jullie hulp nodig. We kunnen dit alleen als we samenwerken!

De bedoeling is dat de verschillende reisgroepen het tegen elkaar gaan opnemen in de gevangenis. Kleine groepen kunnen hun krachten bundelen. Zo wordt jullie onderlinge hechte band op de proef gesteld. Stel ons niet teleur!

Voordat we beginnen aan het mysterie De Buit worden jullie eerst verwacht voor een goede maaltijd. Als jullie binnenkomen staat er een heerlijke lunch klaar! Er is een keuze uit diverse ambachtelijke broodsoorten, rijkelijk belegd met toppings in de varianten vlees, vis en vegetarisch. Bij de lunch wordt er sap uit de streek geserveerd in de smaak appel-peer. Natuurlijk kunnen we rekening houden met allergenen als glutenbevattende granen, ei, vis, pinda, noten, melk,schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine. Zijn er daarnaast nog speciale dieetwensen of allergieën, geef dit dan even aan zodra je je aanmeldt.

Tijdens de lunch kunnen we alvast wennen aan de gevangenisssfeer, een goede bodem leggen voor de strijd en herinneringen ophalen van afgelopen zomer. Ook kunnen er alvast wat geheime tactieken worden doorgesproken. Daarna zullen jullie starten met het spel, waar we verder nog niks over gaan zeggen. Na deze beproeving is er tijd om samen een drankje te drinken en te proosten op jullie inzet. We maken meteen van de gelegenheid gebruik om het nieuwe reisaanbod te presenteren voor 2019. Als je daarover al vragen hebt kun je ze direct aan ons stellen.

reisfoto van het jaar

Ook zullen we prijzen uitreiken voor de beste Kaaiman reisfoto's van het jaar. We hebben 2 categorieën waarin je mee kunt doen:

1. Kaaiman Reisfoto van het jaar (Reischeque ter waarde van 150 euro)

2. Origineelste reisfoto van het jaar (Reischeque ter waarde van 100 euro)

We krijgen vaak vragen over hoe je nou de winnende reisfoto maakt.. Lees nog een keer de achterkant van je groene Kaaiman shirt en kijk eens tussen je foto's!

Meedoen is heel makkelijk: Voeg #kaaimanreizen toe aan je foto op Facebook of Instagram en je doet automatisch mee. Als je dat liever wilt, mag je jouw inzending ook sturen naar bas@kaaimanreizen.nl. Doe dit uiterlijk voor 14 oktober 12.00 uur.


Reisfoto van het jaar verkiezing 2018

programma van de reünie

12.00 uur: Ontvangst reizigers met lunch

13.00 uur: Aanvang activiteit ‘De Buit’

15.00 uur: Presentatie nieuwe reisaanbod & borreltijd

15.30 uur: Uitreiking Reisfoto van het jaar

16.00 uur: Einde reünie

aanmelden

De kosten voor jouw deelname aan onze reünie is €55,00.

Dit is inclusief lunch & activiteit. Drankjes tijdens de borrel zijn voor eigen rekening.

Zodra je jezelf hebt aangemeld sta je automatisch op onze gastenlijst en hoef je verder niets meer te doen.

Aanmelden kan tot 15 november! Je kunt je hier aanmelden:

We zien je daar!

Routebeschrijving & Parkeren

Adres:

De Vrije Wolf – De LiK

Wolvenplein 27

3512 CK Utrecht

OV: De LiK is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op drie minuten lopen stoppen meerdere bussen vanaf het Centraal Station en vanuit de omliggende wijken.

Vanaf Halte Wittevrouwenbrug

Steek de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer je de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan je rechterhand.

Vanaf Halte Janskerkhof

Volg de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loopverder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De Vrije Wolf.

Auto: Parkeren op het terrein van De LiK is helaas niet mogelijk. Wij adviseren om te parkeren in een van deparkeergarages in de nabije omgeving en van daaruit te lopen. Mocht het gewenst zijn parkeerkaarten tereserveren, dan kunnen wij je doorverwijzen naar ons contactpersoon.

Parkeergarage Kruisstraat (P1 Parking) Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht

Loop vanaf de parkeergarage richting de Wittevrouwensingel en volg deze naar rechts langs de singel. Steek bijde kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf deWittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan je rechterhand.

Parkeergarage De Grifthoek Wittevrouwensingel 96 (De Grifthoek), 3514 AL Utrecht

Vanuit de parkeergarage volg je de Wittevrouwensingel en hou het water aan de rechterhand. Na ongeveer300 meter steek je bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrumen sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer je de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan je rechterhand.

Parkeren op Janskerkhof

Parkeren op Janskerkhof is mogelijk, er zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Volg vanaf het plein de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraatover en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loopdeze uit. Aan het einde van de straat ligt De LiK.