Reisvrienden reünie 2019

Wat gaan we doen

We zijn druk bezig om een origineel en Kaaiman-waardig programma in elkaar te zetten. Wat we precies gaan doen, dat laten we je binnenkort weten. Het gaat in ieder geval je verwachtingen overtreffen.

Afgelopen week hebben we je op onze Facebookpagina de mogelijkheid gegeven om te stemmen. De meerderheid gaf hun voorkeur aan een Kaaiman weekend. Tof!  
Dat gaan we voor jullie regelen natuurlijk.

Zet het weekend van 23 & 24 november maar vast in je agenda!

En voor de dagjes mensen, geen zorgen. Ook met jullie houden we rekening. Jullie kunnen alleen de 23e noteren.

Kaaiman reisfoto van het jaar 2018

reisfoto van het jaar

Ook dit jaar zullen we prijzen uitreiken voor de beste Kaaiman reisfoto's van het jaar. We hebben 2 categorieën waarin je mee kunt doen.

1. De Kaaiman reisfoto van het jaar
2. De origineelste groepsfoto van het jaar

We krijgen vaak vragen over hoe je nou de winnende reisfoto maakt.. Lees nog een keer de achterkant van je groene Kaaiman shirt en kijk eens tussen je foto's!

Meedoen is heel makkelijk: Voeg #kaaimanreizen toe aan je foto op Facebook of Instagram en je doet automatisch mee. Als je dat liever wilt, mag je jouw inzending ook sturen naar bas@kaaimanreizen.nl. De deadline volgt nog.

aanmelden

Je kunt je nog niet aanmelden voor de reünie. Via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte over wanneer het programma online staat en wanneer de inschrijvingen open gaan. Een tip: er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus houdt in de gaten wanneer de inschrijvingen opengaan.

Tot op de reünie!