Actieve vakanties voor jonge mensen | Kaaiman Reizen

Maak kennis met onze bemanning

Wij als Kaaiman crew hebben in ieder geval al één ding gemeen: We willen jou de tijd van je leven bezorgen! Voeg daar nog maar een flinke dosis humor, een vleugje zorgzaamheid, een flinke portie energie en een backpack vol reiservaring aan toe. Wat wij het belangrijkste vinden in het leven is het waarmaken van onze dromen. Daar helpen wij onze reizigers ook graag bij. Wij kiezen niet altijd de makkelijkste weg, maar vroeg of laat komen we waar we willen zijn. Persoonlijke aandacht en positieve energie, daar geloven wij in. We zijn een hecht team dat er samen voor gaat!
Charlotte | Kaaiman Reisleiding

Charlotte

Tom | Kaaiman Reisleiding

Tom

Lara | Kaaiman Reisleiding

Lara

Oscar | Kaaiman Reisleiding

Oscar

Anouk | Kaaiman Reisleiding

Anouk

Roelof | Kaaiman Reisleiding

Roelof

Renee | Kaaiman Reisleiding

Renee

Melanie | Kaaiman Reisleiding

Melanie

Marion | Kaaiman Reisleiding

Marion

Amir | Kaaiman Reisleiding

Amir

Ronald | Kaaiman Reisleiding

Ronald

Maaike | Kaaiman Reisleiding

Maaike

Bas | Kaaiman Reisleiding

Bas

Reisleider worden

Voor de zomer van 2019 willen we ons enthousiaste team verder versterken met twee nieuwe reisleiders. Reisleider bij Kaaiman word je niet zomaar en is zeker niet betaald vakantie vieren. Je haalt er plezier uit om jezelf tijdens de gehele reis voor onze reizigers in te zetten en ziet iedere tegenslag als een extra uitdaging. Je staat positief in het leven en neemt onze reizigers mee in je enthousiasme. Je houdt van een uitdaging en jouw glas is altijd half vol. Verder spreek je in ieder geval Engels en misschien zelfs Spaans. Voor je inspanningen ontvang je een vrijwilligersvergoeding, maar bovenal een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. Deel uitmaken van ons team zal voelen als een nieuwe vriendengroep.

We zijn op zoek naar energieke persoonlijkheden die binnen ons team passen en er samen met ons voor willen gaan. Daarom willen we graag weten waarom je bij ons wilt werken en wat je denkt toe te kunnen voegen aan ons team. Denk jij dat je bloedgroep Kaaiman positief hebt? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar bas@kaaimanreizen.nl. Je krijgt binnen een week een ontvangstbevestiging. Daarna zullen we je laten weten of we je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking eind maart 2019 in ons kantoor in Groningen. De koffie staat klaar!

Als je door ons wordt aangenomen gaan we er vanuit dat je aanwezig kunt zijn op het Kaaiman Teamweekend van 10 t/m 12 mei. Dit weekend vind plaats in Nunspeet en is verplicht voor nieuwe reisleiders. Je wilt het ook absoluut niet missen!

Voordat we je in het echt ontmoeten willen we je graag in actie zien. Vergeet dus niet bij je sollicitatie jouw origineelste en actiefste reisfoto of filmpje mee te sturen.

Wie weet tot snel!

Stage lopen

Stagiair Marketing

Tijdens je stage werk je mee aan de uitbouw van ons avontuurlijke imago en onze enthousiaste reisvriendengroep. We waarderen jouw creativiteit en verwachten van je dat je met vernieuwende ideeën komt. Daarnaast willen we onze online marketing beter meten, zodat we kunnen kijken welke kanalen het beste werken en welke juist niet. Je vindt dit een interessant project en je houdt ervan om dit tot op de bodem uit te zoeken. Verder vind je het leuk om met deze opgedane kennis onze social media posts, blogs en teksten voor de website te schrijven. Ben je ook nog eens reislustig en sterk met een foto en/of video camera? Dan ben jij misschien wel onze droom kandida(a)t(e)!

Stagiair Logistiek & Inkoop

Omdat we ieder seizoen meer avonturiers meenemen, hebben we op organisatorisch vlak versterking nodig. We kijken daarom uit naar jouw ideeën om onze inkoop- en logistieke processen beter te structureren en waar mogelijk te automatiseren. Je vindt dit een uitdaging en wilt je hier graag in vastbijten. Verder zul je je bezig gaan houden met de inkoop van vervoer, accommodaties en activiteiten. Vooral de prijzen van vliegtickets fluctueren vaak en je vindt het leuk om hier een studie van te maken. Het is belangrijk dat je van cijfers houdt en met budgetten kunt werken. Je bent op de centen, maar nooit ten koste van de kwaliteit van ons reisconcept. Vanzelfsprekend kun je mails van onze lokale partners in het Engels beantwoorden. Ben je ook nog eens reislustig? Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

Werken bij Kaaiman Reizen

Een stage bij Kaaiman is natuurlijke geen gewone stage. Je zal bij ons een volwaardig lid zijn van het team en ik zal veel tijd en energie steken in jouw ontwikkeling. Ik begrijp als geen ander dat jij niet zit te wachten om je uurtjes vol te maken in een saai kantoorpand. Jij wilt je inzetten om een organisatie naar een hoger niveau te tillen, dat jouw werkzaamheden gewaardeerd worden en een wezenlijk verschil maken.

Werktijden worden in overleg bepaald en je bent vrij om af en toe vanuit huis te werken. Goed werk afleveren vinden wij belangrijker dan het hoe en wanneer. Natuurlijk hou je van reizen, maar liever niet te ver voor je stage. Bij voorkeur woon je dus in Groningen. Ook buiten het werk om ondernemen we soms activiteiten met elkaar, dus dan kun je gezellig aanhaken.

Ik wil jou de mogelijkheid geven om jezelf te ontwikkelen in de door jou gekozen richting en zal je leren wat ik weet. Maak je jezelf onmisbaar, dan kun je misschien wel langer blijven.

De stageperiode gaat van start op woensdag 1 mei en duurt op zijn minst vier maanden. Je krijgt van ons een stagevergoeding van 100 euro per maand.

Jouw sollicitatie kun je sturen naar bas@kaaimanreizen.nl.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Groetjes Bas