Actieve vakanties voor jonge mensen | Kaaiman Reizen

Maak kennis met onze bemanning

Wij als Kaaiman crew hebben in ieder geval al één ding gemeen: We willen jou de tijd van je leven bezorgen! Voeg daar nog maar een flinke dosis humor, een vleugje zorgzaamheid, een flinke portie energie en een backpack vol reiservaring aan toe. Wat wij het belangrijkste vinden in het leven is het waarmaken van onze dromen. Daar helpen wij onze reizigers ook graag bij. Wij kiezen niet altijd de makkelijkste weg, maar vroeg of laat komen we waar we willen zijn. Persoonlijke aandacht en positieve energie, daar geloven wij in. We zijn een hecht team dat er samen voor gaat!
Charlotte | Kaaiman Reisleiding

Charlotte

Tom | Kaaiman Reisleiding

Tom

Lara | Kaaiman Reisleiding

Lara

Oscar | Kaaiman Reisleiding

Oscar

Anouk | Kaaiman Reisleiding

Anouk

Roelof | Kaaiman Reisleiding

Roelof

Renee | Kaaiman Reisleiding

Renee

Melanie | Kaaiman Reisleiding

Melanie

Marion | Kaaiman Reisleiding

Marion

Amir | Kaaiman Reisleiding

Amir

Ronald | Kaaiman Reisleiding

Ronald

Maaike | Kaaiman Reisleiding

Maaike

Bas | Kaaiman Reisleiding

Bas

Reisleider worden 2019

Ons team is inmiddels compleet! Ilse & Casper komen ons dit jaar versterken, we zullen deze mooie mensen na het teamweekend aan jullie voorstellen.

Want het Kaaiman Teamweekend staat weer voor de deur! Van 10 t/m 12 mei zitten alle reisleiders in een hutje op de hei en worden klaargestoomd om jullie de tijd van je leven te geven deze zomer! We zullen jullie via Instagram en Facebook een beetje op de hoogte houden van het weekend maar we gaan ook zeker wat offlinetijd hebben met elkaar.

Na het weekend komt de nieuwe teamfoto online dus houdt de website in de gaten!

Stage lopen

Stagiair Marketing

Tijdens je stage werk je mee aan de uitbouw van ons avontuurlijke imago en onze enthousiaste reisvriendengroep. We waarderen jouw creativiteit en verwachten van je dat je met vernieuwende ideeën komt. Daarnaast willen we onze online marketing beter meten, zodat we kunnen kijken welke kanalen het beste werken en welke juist niet. Je vindt dit een interessant project en je houdt ervan om dit tot op de bodem uit te zoeken. Verder vind je het leuk om met deze opgedane kennis onze social media posts, blogs en teksten voor de website te schrijven. Ben je ook nog eens reislustig en sterk met een foto en/of video camera? Dan ben jij misschien wel onze droom kandida(a)t(e)!

Stagiair Logistiek & Inkoop

Omdat we ieder seizoen meer avonturiers meenemen, hebben we op organisatorisch vlak versterking nodig. We kijken daarom uit naar jouw ideeën om onze inkoop- en logistieke processen beter te structureren en waar mogelijk te automatiseren. Je vindt dit een uitdaging en wilt je hier graag in vastbijten. Verder zul je je bezig gaan houden met de inkoop van vervoer, accommodaties en activiteiten. Vooral de prijzen van vliegtickets fluctueren vaak en je vindt het leuk om hier een studie van te maken. Het is belangrijk dat je van cijfers houdt en met budgetten kunt werken. Je bent op de centen, maar nooit ten koste van de kwaliteit van ons reisconcept. Vanzelfsprekend kun je mails van onze lokale partners in het Engels beantwoorden. Ben je ook nog eens reislustig? Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

Werken bij Kaaiman Reizen

Een stage bij Kaaiman is natuurlijke geen gewone stage. Je zal bij ons een volwaardig lid zijn van het team en ik zal veel tijd en energie steken in jouw ontwikkeling. Ik begrijp als geen ander dat jij niet zit te wachten om je uurtjes vol te maken in een saai kantoorpand. Jij wilt je inzetten om een organisatie naar een hoger niveau te tillen, dat jouw werkzaamheden gewaardeerd worden en een wezenlijk verschil maken.

Werktijden worden in overleg bepaald en je bent vrij om af en toe vanuit huis te werken. Goed werk afleveren vinden wij belangrijker dan het hoe en wanneer. Natuurlijk hou je van reizen, maar liever niet te ver voor je stage. Bij voorkeur woon je dus in Groningen. Ook buiten het werk om ondernemen we soms activiteiten met elkaar, dus dan kun je gezellig aanhaken.

Ik wil jou de mogelijkheid geven om jezelf te ontwikkelen in de door jou gekozen richting en zal je leren wat ik weet. Maak je jezelf onmisbaar, dan kun je misschien wel langer blijven.

De stageperiode gaat van start op woensdag 1 mei en duurt op zijn minst vier maanden. Je krijgt van ons een stagevergoeding van 100 euro per maand.

Jouw sollicitatie kun je sturen naar bas@kaaimanreizen.nl.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Groetjes Bas