Actieve vakanties voor jong volwassenen | Kaaiman Reizen

Maak kennis met onze bemanning

Wij als Kaaiman crew hebben in ieder geval al één ding gemeen: We willen jou de tijd van je leven bezorgen! Voeg daar nog maar een flinke dosis humor, een vleugje zorgzaamheid, een flinke portie energie en een backpack vol reiservaring aan toe. Wat wij het belangrijkste vinden in het leven is het waarmaken van onze dromen. Daar helpen wij onze reizigers ook graag bij. Wij kiezen niet altijd de makkelijkste weg, maar vroeg of laat komen we waar we willen zijn. Persoonlijke aandacht en positieve energie, daar geloven wij in. We zijn een hecht team dat er samen voor gaat!

Wil je meer weten over onze reisleiders? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina. Hier stellen we elke reisleider persoonlijk aan jullie voor.

Charlotte | Kaaiman Reisleiding

charlotte

Lara | Kaaiman Reisleiding

lara

Roelof | Kaaiman Reisleiding

roelof

Oscar | Kaaiman Reisleiding

Oscar

Anouk | Kaaiman Reisleiding

Anouk

Tom | Kaaiman Reisleiding

tom

Renee | Kaaiman Reisleiding

Renee

Casper | Kaaiman Reisleiding

Casper

Maaike | Kaaiman Reisleiding

Maaike

Ronald | Kaaiman Reisleiding

Ronald

Ilse | Kaaiman Reisleiding

Ilse

Bas | Kaaiman Reisleiding

Bas

Reisleider worden 2019

Voor komende zomer is ons team al compleet. Als je reisleider wilt worden bij Kaaiman Reizen dan kan je vanaf augustus/september weer solliciteren voor 2020. We gaan in januari kijken wie we uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en een lekkere op koffie in ons kantoor.

Stage lopen

Stagiair Marketing

Tijdens je stage werk je mee aan de uitbouw van ons avontuurlijke imago en onze enthousiaste reisvriendengroep. We waarderen jouw creativiteit en verwachten van je dat je met vernieuwende ideeën komt. Daarnaast willen we onze online marketing beter meten, zodat we kunnen kijken welke kanalen het beste werken en welke juist niet. Je vindt dit een interessant project en je houdt ervan om dit tot op de bodem uit te zoeken. Verder vind je het leuk om met deze opgedane kennis onze social media posts, blogs en teksten voor de website te schrijven. Ben je ook nog eens reislustig en sterk met een foto en/of video camera? Dan ben jij misschien wel onze droom kandida(a)t(e)!

Stagiair Logistiek & Inkoop

Omdat we ieder seizoen meer avonturiers meenemen, hebben we op organisatorisch vlak versterking nodig. We kijken daarom uit naar jouw ideeën om onze inkoop- en logistieke processen beter te structureren en waar mogelijk te automatiseren. Je vindt dit een uitdaging en wilt je hier graag in vastbijten. Verder zul je je bezig gaan houden met de inkoop van vervoer, accommodaties en activiteiten. Vooral de prijzen van vliegtickets fluctueren vaak en je vindt het leuk om hier een studie van te maken. Het is belangrijk dat je van cijfers houdt en met budgetten kunt werken. Je bent op de centen, maar nooit ten koste van de kwaliteit van ons reisconcept. Vanzelfsprekend kun je mails van onze lokale partners in het Engels beantwoorden. Ben je ook nog eens reislustig? Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

Werken bij Kaaiman Reizen

Een stage bij Kaaiman is natuurlijke geen gewone stage. Je zal bij ons een volwaardig lid zijn van het team en ik zal veel tijd en energie steken in jouw ontwikkeling. Ik begrijp als geen ander dat jij niet zit te wachten om je uurtjes vol te maken in een saai kantoorpand. Jij wilt je inzetten om een organisatie naar een hoger niveau te tillen, dat jouw werkzaamheden gewaardeerd worden en een wezenlijk verschil maken.

Werktijden worden in overleg bepaald en je bent vrij om af en toe vanuit huis te werken. Goed werk afleveren vinden wij belangrijker dan het hoe en wanneer. Natuurlijk hou je van reizen, maar liever niet te ver voor je stage. Bij voorkeur woon je dus in Groningen. Ook buiten het werk om ondernemen we soms activiteiten met elkaar, dus dan kun je gezellig aanhaken.

Ik wil jou de mogelijkheid geven om jezelf te ontwikkelen in de door jou gekozen richting en zal je leren wat ik weet. Maak je jezelf onmisbaar, dan kun je misschien wel langer blijven.

Je krijgt van ons een stagevergoeding van 100 euro per maand.

Jouw sollicitatie kun je sturen naar bas@kaaimanreizen.nl.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Groetjes Bas