Over Kaaiman Reizen

"De definitie van moed is angst voelen en het tòch doen"

Wij bezorgen jou een avontuurlijker leven!

Stap uit je dagelijkse sleur en ga mee op een reis om nooit te vergeten.

Maak kennis met de Kaaiman familie

Wij als Kaaiman crew hebben in ieder geval al één ding gemeen: We willen jou de tijd van je leven bezorgen! Voeg daar nog maar een flinke dosis humor, een vleugje zorgzaamheid, een flinke portie energie en een backpack vol reiservaring aan toe. Wat wij het belangrijkste vinden in het leven is het waarmaken van onze dromen. Daar helpen wij jou ook graag bij. We kiezen niet altijd de makkelijkste weg, maar vroeg of laat komen we waar we willen zijn. Persoonlijke aandacht en positieve energie, daar geloven wij in. We zijn een hecht team dat er samen voor gaat!

Bas Dijkstra

Eigenaar & Productmanager
Reiservaringen worden mooier als je ze kunt delen met andere avonturiers. Dit is de reden dat ik Kaaiman Reizen heb opgericht. Ik wil iedereen inspireren om zichzelf uit te dagen, niet bang te zijn voor discomfort en dromen waar te maken. Ik geniet ervan dat onze Kaaiman reisfamilie steeds wat verder groeit. Tijdens een reis kun je me wakker maken voor een stevige bergwandeling en natuurlijk cashew-nootjes.

Anouk van Blitterswijk

Reisleider
Aan het einde van een reis besef je je weer hoe snel je mensen leert kennen en een band opbouwt. Ik heb nu alweer zin in de volgende reis en groep mensen die ik ga ontmoeten. Wat dat betreft ben ik echt een sociaal dier. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen? Mountainbiken in de bergen! Verder kun je mij altijd wakker maken voor een soja-cappuccino en een goed ontbijt. Maar waar ik echt blij van word is een stevig ontbijt maken voor jullie!

Lara Slotboom

Reisleider
In 2016 ben ik aangestoken met het Kaaiman virus, blijven plakken als reisleidster en nooit meer weggegaan. Ik werk nu ook achter de schermen en Kaaiman Reizen is inmiddels deel van mijn DNA. Gek op springen van rotsen, adrenaline kicks, hiken, gezelschapsspelletjes & altijd bezig met duurzaamheid. Je kunt mij altijd wakker maken voor een toffe nachtwandeling of een stapel vegan bananenpannenkoekjes.

Tom Dijkstra

Reisleider & Inspirator
Hoi reisgenoot! Ik ben Tom, en ben er klaar voor om van jouw vakantie een avontuur te maken. Grote kans dat ik ga proberen om je enthousiast te maken voor een ochtendduik, een kampvuur, vallende sterren kijken of een sprong in het water vanaf een hoge rots. Als dat me lukt kan mijn dag niet meer stuk. Verder verzamel ik zo veel mogelijk bijzondere reisfoto's. Daarmee wil ik reizigers inspireren via de social media van Kaaiman. Alle hulp is hierbij welkom! Blije reisgenoten, daar word ik gelukkig van. Je kunt mij altijd wakker maken voor een goede woordgrap, maar weet waar je aan begint.

Jelrik Stevens

Verhalenverteller & Blogschrijver
Ik ben Jelrik en vind het heerlijk om mijn hardloopschoenen aan te trekken en te verdwalen in de natuur. Trailrunning in de bergen vind ik het allerleukste om te doen. Met mijn blogs wil ik jongvolwassenen inspireren die opzoek zijn naar avontuur, nieuwe reisgenoten en vooral heel veel gezelligheid. Ik vind het super tof om reiservaringen te kunnen delen met andere gelijkgestemde reisgenoten! Verder kun je mij altijd wakker maken voor een pot voetbal, een speciaal biertje en vind ik het geweldig om gesprekken te voeren terwijl we naar een heldere sterrenhemel kijken. 

Merel Hilgersom

Reisleider
Met een stralende glimlach en veel enthousiasme reis ik naar de meest bijzondere bestemmingen, altijd klaar voor een nieuw avontuur. In 2019 heb ik mij bij team Kaaiman gevoegd en mag ik reizigers meenemen op geweldige avonturen. Tijdens het reizen trek ik graag mijn wandelschoenen aan voor een wandeling in een ruig landschap of laat ik mij inspireren door andere culturen. Mijn favoriete bestemming is Tanzania, want wat is er nou leuker dan wakker worden in je tentje met het geluid van wilde dieren? Je kunt mij dan ook altijd wakker maken voor een safari naar ‘the Big Five’.

Anita Velink

Reisleider

Mijn kast staat inmiddels vol met allerlei fotoboeken. Ik vind het heerlijk deze door te bladeren en herinneringen op te halen, maar nog leuker natuurlijk is het samen nieuwe herinneringen te maken. Leuke lokale ontmoetingen, nieuwe plekjes leren kennen en op avontuur! Het liefst net een beetje anders en buiten de gebaande paden. Ik kan niet wachten samen met jou op pad te gaan. Je kunt mij altijd wakker maken voor een ochtendwandeling de berg op.

Ernst Plattèl

Reisleider

Ik ben Ernst, een fanatieke boulderaar die ook graag klimt en een passie voor de bergen heeft. Ik ben dol op cultuur en avontuur en kan niet wachten om met jullie nieuwe plekken te ontdekken, bergtoppen te bedwingen en snelstromende rivieren af te varen. Stel iets voor en ik doe mee. Je kunt mij eigenlijk overal enthousiast voor krijgen en ik hou van een uitdaging. Daarnaast geniet ik ook erg van een bordspel en lange avonden rond een kampvuur. Je kunt me wakker maken voor American Pancakes of een nieuw soort IPA.

Elodie Blom

Reisleider

Geregeld herkennen mensen mij niet, omdat ik vaak wissel van haarstijl. Krullen, stijl, vlechten. Heerlijk vind ik die variatie, zowel bij haar als bij reizen. Elke keer weer een nieuw land ontdekken en andere ervaringen opdoen maakt mij intens gelukkig. Je kunt mij altijd wakker maken voor goede gesprekken, lachen en dansen. Over de rest hebben we het als we elkaar ontmoeten!

Ronald Verheijen

Reisleider
Wanneer ik tijd over heb trek ik mijn wandelschoenen aan en verken de wereld met mijn backpack. In speciaal heeft Latijns Amerika mijn hart gestolen, vanwege de passie en ongerepte natuur die dit continent kenmerkt. De afgelopen jaren heb ik meerdere avontuurlijke reizen mogen begeleiden voor Kaaiman. Tijdens deze trips gaan we echt van de gebaande paden en wisselen we sportieve en avontuurlijke activiteiten af met prachtige landschappen en maximale ontspanning. Je krijgt de vrijheid om naast het bestaande reisprogramma je eigen invulling aan de reis te geven. Een reis met kaaiman verrijkt echt je leven, maar pas op, je raakt eraan verslaaft.    

Jairo Lommen

Reisleider

Ik heb er zin in om jou het leukste avontuur van je leven gaan bezorgen. Samen gaan we nèt even die grens te verleggen, tóch die canyon in springen terwijl die er van boven oh zo hoog uit ziet. Verder maakt het samen op reis gaan voor mij een reis echt compleet. Ik ben een enthousiaste, vrolijke, behulpzame jonge avonturier die in het dagelijkse leven zijn tijd spendeert in de boeken om te studeren voor biomedische wetenschappen. Je kunt mij altijd wakker maken voor een vette wandeling om samen een onvergetelijke zonsopkomst te zien of een goede smoothie met fruit, want die zijn gewoon echt àltijd lekker.

Anna Tempelman

Reisleider

Zin om op avontuur te gaan? Klaar voor een fysieke uitdaging? Let's go! Ik deel mijn passie voor reizen heel graag met jullie. Het liefst ben ik zelf de hele dag buiten; canyoning, mountainbiken of gewoon lekker een berg beklimmen. Hoe ruiger de natuur, hoe beter. Off the beaten track is my way to go! Als reisleider bij Kaaiman zorg ik ervoor dat alles goed geregeld is zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Verder kun je met alles bij mij terecht; hoe gekker hoe beter. Last but not least; ik ben gek op eten, dus honger zul je nooit hebben. Ga jij met me mee? Je kunt me wakker maken voor... Ja... Waar eigenlijk niet voor? Ik ben een vroege vogel en kan niet wachten om elke dag weer op pad te gaan! 

Wil jij reizigers de tijd van hun leven bezorgen en werken bij de leukste reisorganisatie van Nederland?