Wat issie mooi hè!

Daar issie dan! De Kaaiman-thermosfles!

Benieuwd hoe jij 'm kunt krijgen?

Vertel me hoe


Gevonden!

Welkom op deze geheime pagina. Alleen toegankelijk voor vertrouwde Kaaiman-reizigers!


We vinden het ontzettend tof dat je bent mee geweest.

En laten we eerlijk zijn. Dit smaakt naar meer toch?


Tussen Sinterklaas en Nieuwjaarsdag willen we iets extra's doen voor de vroege vogels.


Wens jij jezelf alvast een avontuurlijk 2023 door een Kaaiman reis te boeken?


Dan krijg je deze thermosfles kado!


Opwarmen na de smeltwater-rafttocht in IJsland,

een energieboost net onder de top van de Triglav in Slovenië,

of een opkikker tijdens een lange hike in het regenachtige Schotland...


Een heerlijk warm drankje komt altijd als geroepen.


Dat drankje smaakt g lekkerder uit een thermosfles met een Kaaiman erop!

Oja, de reisleiders hebben 'm alvast voor je getest

Ook hebben?

Je hoeft alleen voor de jaarwisseling te boeken.

Ja, het mag tot 23.59 uur. Maar beter eerder zonder stress!

Lees hieronder wanneer de reizen online komen.

Wanneer kan ik boeken?

Ons complete reisaanbod van 2023 komt stap voor stap online.

Twaalf reizen, één voor één te boeken in december.

Welke kies jij dit keer?

IJsland Kaaiman Reizen

Vanaf 5 december - IJsland Roadtrip XL

Roadtrippen door het ruige landschap van IJsland voelt alsof je op een andere planeet bent beland. Met ons loop je de beroemde driedaagse Laugavegur Trekking door de vulkanisch gekleurde bergen met besneeuwde toppen. We gaan raften op een smeltwaterrivier en wandelen over een gletsjer.
Heftige Via Ferrata met meerdere mensen

Vanaf 6 december - Zwitserland Adrenaline

In onze Europese Alpen zijn ontzettend veel uitdagingen te vinden en wij hebben ze gebundeld in deze roadtrip door Zwitserland. Ben jij klaar voor een reis vol met adrenaline kicks? We zullen je iedere dag opnieuw verrassen met indrukwekkend uitzichten, uitdagende activiteiten en vooral heel veel gezelligheid.

Vanaf 8 december - Noorwegen Fjordtrip

Deze uitdagende groepsreis door Noorwegen is de meest complete die je gaat vinden. Met ons Kaaiman busje verkennen we het prachtige fjordenland, afgewisseld met avontuurlijke overnachtingen en grensverleggende activiteiten. Zo maken we een tweedaagse kajaktocht door de fjorden met een kampeerovernachting op een verlaten strand en lopen we de tweedaagse Besseggen huttentocht in de Jotunheimen.
Spring van zelfgebouwd vlot in de rivier

Vanaf 9 december - Zweden Wildernis

Grote kans dat je jezelf nog nooit hebt laten meevoeren op een zelfgebouwd vlot door de wildernis van Zweden. Tijdens deze reis komt daar verandering in, want we gaan samen een vierdaags vlot-avontuur op de rivier beleven. Als je je tijd graag buiten doorbrengt en niet bang bent voor een reis waarbij niet elke seconde gepland is - en waarvoor je fysiek moet werken - dan zal deze reis goed bij je passen.
Raften op de Soca rivier

Vanaf 12 december - Slovenië Hyper Actief

Slovenië is het best bewaarde geheim van Europa. Luie vakantiegangers crossen er doorheen op weg naar de drukke Kroatische kust. Dat vinden wij prima, want zo kunnen wij deze plek lekker voor onszelf houden. Je maakt met ons een roadtrip door het Triglav Nationaal Park en kampeert op bijzondere plekken. Onderweg maak je een spetterende canyoningtocht in een uitgesleten kloof, je verkent de Soča vallei per mountainbike en je gaat raften op de kraakheldere gelijknamige rivier die er doorheen stroomt.

Vanaf 13 december - Peru Backpack

Terug van weggeweest! Peru is een land dat schreeuwt om ontdekt te worden op de Kaaiman manier. Daarom hebben wij de perfecte reis samengesteld voor reizigers die zich niet in de watten willen laten leggen. We komen al acht jaar in Peru en hebben deze reis steeds verder geperfectioneerd. Het mag best gezegd worden dat we enorm trots zijn op het Kaaiman avontuur wat hier voor je ligt.

Vanaf 15 december - Schotland Roadtrip

Ga met ons op ontdekkingstocht door het land vol kabbelende rivieren, oude kastelen, ruwe landschappen, kilten en riverdance. Mountainbiken, canyoningen, bergwandelen, coasteering en raften, je gaat het allemaal meemaken! Trotseer de elementen op het rauwe vulkanische eiland the Isle of Skye, bewandel met ons in drie dagen het mooiste gedeelte van de West Highland Way en beklim de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland.

Vanaf 16 december - Balkan Roadtrip

Vernieuwd! Word jij warm van een uitdagende roadtrip langs prachtige nationale parken, zonnige rotskusten en historische steden? Ontdek wandelend, varend en klimmend de minst ontdekte uithoeken van de Balkan. Beklim de meest imposante bergen van Montenegro en waag je aan een pittige 3-daagse hike door Albanië, het verborgen pareltje van Europa.

Vanaf 19 december - Kenia & Tanzania

Terug van weggeweest! Afwisselende ruige landschappen, ontzettend veel wilde dieren en de gekleurd geklede bevolking maken jouw Afrika ervaring compleet. Zo gaan we mountainbiken tussen de giraffen en zebra’s, beklimmen we een slapende vulkaan en kamperen we op meerdere plaatsen in de wildernis. Dit is de Afrika reis die je nergens anders kunt boeken, dus pak je backpack maar in!
Noord Italie Extreme Kaaiman

Vanaf 20 december - Noord-Italië

Tryout! We zijn nog druk bezig met het samenstellen van deze reis. Binnenkort meer info!
USA Roadtrip Kaaiman

Vanaf 22 december - USA Westkust

Tryout! We zijn nog druk bezig met het samenstellen van deze reis. Binnenkort meer info!
Canada Roadtrip Kaaiman

Vanaf 23 december - Canada

Tryout! We zijn nog druk bezig met het samenstellen van deze reis. Binnenkort meer info!

Liever een volledig overzicht?