Reünie 2020

Herbeleef het Kaaiman gevoel met je reisgenoten

Weekend in de Utrechtse bossen

Bas heeft onze verwachtingen weer overtroffen. Middenin het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug heeft hij een hut gescout die perfect is voor ons Kaaiman Reünie weekend op 21 & 22 november. 


“De ideale uitvalsbasis, middenin het bos”

Dit is hét moment om je Kaaiman vrienden weer te zien en terug te blikken op de mooie reis die jullie hebben gemaakt. Je hoeft hier verder niks voor te doen, behalve reserveren en komen natuurlijk. Wij verzorgen vanaf 13.00 uur een volledige middagactiviteit, drankjes tussendoor, heerlijk diner en avondvullend programma in Kaaiman stijl.

“Kaaiman gevoel in Nederland”

's Avonds maken we er een feestje van. Je kunt ervoor kiezen om te blijven slapen om de ochtend erop aan te schuiven voor een uitgebreid ontbijt. Luxe! Kom je liever alleen op zaterdag? Kan ook.

Reserveer je plek

20 november

Ik kom alleen overdag

 

Er is nog plek

20 & 21 november

Ik kom het hele weekend

 

Er is nog plek

Data

20 & 21 november

Leeftijd

20 - 36 jaar

Groepsgrootte

60 - 150 reizigers

Prijs

€0 tot €60

Praktische informatie

Verblijf

We verblijven in een gezellige groepsaccommodatie in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Als je blijft slapen overnacht je in 2-9 persoons slaapzalen. We delen je in met reizigers van je eigen groep.

Vervoer

De locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer bereikbaar. Op het NS station Driebergen-Zeist zullen wij klaar staan met onze Kaaiman busjes om de treinreizigers op te halen. Hier betaal je niks extra's voor. 

Maaltijden

Wij verzorgen zaterdag de drankjes, een heerlijk diner en snacks voor tussendoor. Zondagochtend kun je je verheugen op een uitgebreid ontbijt met koffie en thee. Allemaal inclusief.

Programma

Ruim van tevoren ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging met praktische informatie. We maken dan ook de Kaaiman waardige zaterdagmiddag activiteit bekend. 

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen

 • Ophaalservice vanaf treinstation
 • Middag Activiteit (verrassing)
 • Drankjes en snacks 
 • Heerlijk diner 
 • Koffie & thee
 • Avondvullend programma
 • Gebruik geluidsapparatuur 
 • Verblijf groepsaccomodatie 
 • Ontbijt op zondagochtend
 • Gebruik keukenapparatuur 

Niet inbegrepen

 1. Vervoer van/naar locatie

Opties

 • Gratis dag €0
 • Betaald dag €25
 • Gratis dag + overnachting €35
 • Betaald dag + overnachting €60

Ik wil gratis naar de reünie, wat moet ik doen?

Toffe reis gehad? Vertel het verder! 

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar ook jij hebt waarschijnlijk getwijfeld voor je de reis definitief boekte. Zou ik wel leuke reisgenoten krijgen? Is het het geld waard? Kan ik de activiteiten aan? Dikke kans dat jij eerst een aantal recensies hebt gelezen voor je definitief de beslissing maakte. Want hoe enthousiast wij zelf kunnen vertellen over onze reizen, het is toch het beste om de ervaringen van anderen te lezen.

Omdat wij en alle toekomstige reizigers ontzettend blij zijn met elke recensie die we kunnen lezen hebben we een bizar goede deal voor jullie bedacht. Als jij een recensie schrijft kun je gratis naar de dag reünie! 


Wat moet jij doen?

Schrijf een recensie op Facebook én Google
Heb je onze Facebook en Google pagina al volgespamd?
Dan hebben we Trustpilot waar je los kunt gaan. 


Wat doen wij?

Wij verzorgen vanaf 13.00 uur een volledige middagactiviteit, drankjes tussendoor, heerlijk diner en avondvullend programma in Kaaiman stijl. Blijf je slapen? Dan vragen we een vergoeding van 35 euro. We verzorgen dan ook nog een mooi feestje op de zaterdagavond voor je en een bed om daarna lekker in te slapen. Aan snacks, drankjes, en ontbijt op zondagochtend hebben we ook gedacht. 


Nog even op een rijtje

Er zijn dus 4 mogelijkheden 

 • Kom naar de dagreünie en schrijf een recensie op Google én Facebook of Trustpilot l 20 november 13.00 tot 21.00 uur l Gratis 
 • Kom het hele weekend en schrijf een recensie op Google én Facebook of Trustpilot  l 20 & 21 november 13.00 tot 12.00 uur l €35

  Schrijf je liever geen recensie? Dat kan natuurlijk ook. 
 • Kom naar de dagreünie l 20 november 13.00 tot 21.00 uur l €25
 • Kom het hele weekend l 20 & 21 november 13.00 tot 12.00 uur l €60

Reserveer je plek

20 november

Ik kom alleen overdag

€ 0

 

Er is nog plek

20 & 21 november

Ik kom het hele weekend

€ 25-

 

Er is nog plek
We kijken ernaar uit om je weer te zien. Tot op de reünie!  
Bas Dijkstra - Eigenaar Kaaiman Reizen