Verre groepsreizen

Op zoek naar een organisatie voor verre groepsreizen? Wij dagen je uit om uit je comfortzone te stappen met onze onvergetelijke verre groepsreizen. Het avontuur staat voor je klaar! Omring jezelf met adembenemende natuur en het gezelschap van leuke gelijkgestemden tijdens onze persoonlijk uitgestippelde reizen.

Onze reiservaring is geschikt voor avonturiers die snakken naar nieuwe ontdekkingen en ontmoetingen die dieper gaan dan het dagelijkse leven. Deze groepsreizen naar verre oorden garanderen de perfecte mix van gezelligheid, een flinke portie actie en de kans om te genieten van adembenemende bestemmingen wereldwijd.

Geen saaie reis, maar een avontuur waar je actief deelneemt en onvergetelijke momenten beleeft. Ga met ons mee op één van onze verre groepsreizen en ontdek de wereld op een manier die bij jou past!

Machu Picchu Salkantay Trekking

Peru Backpack

Steek letterlijk de Andes over, van besneeuwde bergtoppen naar de diepe jungle.

22 dagen

3495,-

Mountainbiken in Hells Gate National Park Kenia

Kenia & Tanzania Wild Life

Ontdek Afrika op een actieve manier, zonder dagenlang in een safari auto te zitten.

21 dagen

3795,-

Nepal Ever Active

Hike met ons door het hemelse landschap van de Himalaya. Maar er is nog meer te doen!

20 dagen

3495,-

Verre groepsreizen voor jongeren

Ontdek tijdens onze verre groepsreizen de wereld met gelijkgestemde avonturiers. Onze reizen zijn ontworpen voor jongeren tussen de 20 en 36 jaar oud. Bij Kaaiman ben je absoluut geen nummertje, het draait ons allemaal om het creëren van een hechte en gezellige sfeer waarin je samen met nieuwe vrienden onvergetelijke ervaringen deelt.

Ons doel is om jou uit je comfortzone te halen en je te inspireren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij geloven in het overwinnen van angsten en het ontdekken van het onbekende als de sleutel tot persoonlijke groei. Met het motto 'samen grenzen verleggen' moedigen we je aan om samen met anderen te groeien en te durven, omdat samen altijd meer mogelijk is dan alleen.

Meer dan 95% van onze reizigers boekt individueel, dus maak je geen zorgen dat je er alleen voor staat. Bij ons maak je deel uit van een kleine, hechte groep reisgenoten die allemaal op zoek zijn naar avontuur en nieuwe vriendschappen. Waar wacht je nog op? In ons diverse aanbod zijn genoeg uitdagende verre groepsreizen beschikbaar.

Handig overzichtje? Check de Adventure Maps!

  • Alle essentiële reisinformatie op één A4'tje.
  • Alle 13 reizen gebundeld.
  • Vergelijk reizen in één oogopslag.

Bestemmingen over de hele wereld

Of je nu alleen reist of met vrienden: onze groepsreizen naar een verre bestemming bieden de perfecte gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten, jezelf te begeven in diverse culturen en te genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van verre oorden.

Van backpacken door Peru, doordrenkt met eeuwenoude geschiedenis en overweldigende landschappen tot de ongerepte wildernis van Kenia en Tanzania, waar je oog in oog komt te staan met verschillende wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Of reis door het adembenemende Nepal, waar de bergen lonken voor avonturiers die verlangen naar uitdaging en spiritualiteit. Onze "Nepal Ever Active" reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden, gevuld met een trektocht door mythische berglandschappen en ontmoetingen met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Klaar om de wereld te ontdekken? Boek één van onze actieve verre groepsreizen en laat je verrassen door de magie die de wereld te bieden heeft.

Actieve verre groepsreizen boek je bij Kaaiman Reizen

Actieve avonturen wachten op jou bij Kaaiman Reizen. Onze verre groepsreizen beloven niet alleen een uitstekende organisatie, maar ook een garantie van onvergetelijke ervaringen. Met een schat aan ervaring op zeer specifieke locaties kennen we elke uithoek door en door.

Bij ons kun je bovendien met een gerust hart van jouw verre groepsreis genieten. Of je nu de wilde dieren in Kenia bewondert of de betoverende landschappen van Peru verkent, wij hebben alles goed geregeld. Zo zijn wij aangesloten bij het Garantiefonds, zodat je geen enkel risico loopt als het om de door jou betaalde reissom gaat.

Onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid staat centraal bij elke reis. Aarzel dus niet langer en boek nu een van onze verre groepsreizen!