wij zijn op zoek naar jou

Voor de zomer van 2020 willen we ons enthousiaste team verder versterken met nieuwe reisleiders. Reisleider bij Kaaiman word je niet zomaar en is zeker niet betaald vakantie vieren. Je haalt er plezier uit om jezelf tijdens de gehele reis voor onze reizigers in te zetten en ziet iedere tegenslag als een extra uitdaging. Je staat positief in het leven en neemt onze reizigers mee in je enthousiasme. Je houdt van een uitdaging en jouw glas is altijd half vol. Verder spreek je in ieder geval Engels en misschien zelfs Spaans. Voor je inspanningen ontvang je een vrijwilligersvergoeding, maar bovenal een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. Deel uitmaken van ons team zal voelen als een nieuwe vriendengroep.

reisleider bij kaaiman reizen

Hoe ziet het leven van een Kaaiman Reisleider er eigenlijk uit? Nou, dat verschilt! Ons Kaaiman Team bestaat op het moment uit 12 enthousiaste reisleiders die gemiddeld tussen de 1 en 4 reizen per jaar begeleiden. De meesten van ons werken, hebben een eigen bedrijf of staan op het punt om aan een nieuwe studie te beginnen of een jaar op reis te gaan. Hoewel we overal in Nederland wonen en allemaal verschillende hobbies hebben, hebben we één ding gemeen: naast ons 'normale leventje' staan we te springen als we weer op pad kunnen!

Dit maakt dat we een hecht team zijn, niet alleen als collega's maar ook als vrienden. Één keer per jaar gaan we op Kaaiman Teamweekend. Zet 24 t/m 26 April maar vast in je agenda. Dan gaan we met alle reisleiders in een hutje op de hei zitten om ons gezamenlijk voor te bereiden op komende zomer. Aan het einde van het seizoen organiseren we altijd een reünie voor alle reizigers. Een goed moment om elkaar allemaal weer even te zien. Ook tussendoor zien we elkaar af en toe; een keer uit eten, biertje op het terras, dagje naar de Efteling of een Escape room. Wij staan overal voor open.

solliciteren

We zijn op zoek naar energieke persoonlijkheden die samen met ons reizigers de tijd van hun leven willen bezorgen. Daarom willen we graag weten waarom je bij ons wilt werken en wat je denkt toe te kunnen voegen aan ons team. Denk jij dat je bloedgroep Kaaiman positief hebt, ben je in het bezig van een rijbewijs en ben je minimaal 23 jaar oud? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 14 maart 2020 naar bas@kaaimanreizen.nl. Vergeet niet een actieve avontuurlijke foto van jezelf bij te voegen.

Je krijgt binnen een week een ontvangstbevestiging. We zullen je dan laten weten of we je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking in ons kantoor in Groningen. De koffie staat klaar!

Let op: voor de verdeling in ons team hebben we nog plek voor 2 mannen.