Vacature Stage Content Marketing

Wordt jij de drijvende kracht achter de tofste reiscontent van Nederland?

Kaaiman Reizen organiseert actieve groepsreizen voor jongvolwassenen tussen de 20 en 36 jaar. Onze klanten zijn avonturiers die van hun reis een onvergetelijke ervaring willen maken, waar ze met trots op terug kijken.

Dat wij reizen fantastisch vinden is natuurlijk logisch, maar het liefst steken wij ook zo veel mogelijk mensen aan met het Kaaiman-reisvirus. Help jij ons bij deze missie?


Goede verhalen verdienen het om goed verteld te worden

Op onze reizen worden er bizar veel avonturen beleefd. Jaarlijks komen er 300 reizigers (en reisleiders) thuis met bakken vol nieuwe reisverhalen. Wat een geweldige kampvuuravond onder het Noorderlicht was dat in Lapland, en wat een kick gaf het toen na al die uren klimmen en afzien de top van de Triglav in Slovenië eindelijk in zicht is. Zulke toffe verhalen verdienen een groot podium, vinden wij. Eeuwig zonde als je ze alleen vertelt aan je oudtante...


Content Marketing bij Kaaiman Reizen

Naast de toffe herinneringen die ze overhouden aan de reizen, houden onze reizigers en reisleiders ook bakken met foto's en video's over aan onze reizen. Aan ons de taak om de allerbeste verhalen, actiefoto's, gopro-filmpjes, drone-aerials, en nog veel meer om te toveren in aantrekkelijke content waar alle avontuurlijke reisfanaten van kunnen smullen. Wij enthousiasmeren en informeren deze doelgroep door middel van blogs, video's, mini-documentaires, explainers, Instagram Reels, advertenties, en nog veel veel meer.


Stage lopen bij Kaaiman Reizen

Bij andere stages is de je grootste verantwoordelijkheid het maken van lekkere koffie voor je collega's. Bij ons is dat niet aan de orde. Alle content die je maakt gaat direct de wijde wereld in. Je krijgt de kans je multidisciplinair te ontwikkelen in het gehele ontwikkelproces. Let wel op: net als op onze reizen gaat kwaliteit bij ons altijd boven kwantiteit. Je zult dus flink gemotiveerd worden om content van topkwaliteit te produceren. De leercurve kan dus steil zijn! Gelukkig wordt je ten alle tijden bijgestaan door onze Marketeer Victor.


Wat je gaat doen

Content kan van alles zijn en rijkt over verschillende disciplines. Ieders expertise is anders. Je hoeft natuurlijk niet overal een sterspeler in te zijn en wij stemmen je stage graag af op jouw talenten en ambities. Hieronder lees je een aantal taken waarvoor je mogelijk ingezet kunt worden.

 • Drone-footage en gopro-beelden omtoveren tot pakkende reistrailers en jaaroverzichten.
 • Het maken van short form video content voor op Instagram en TikTok.
 • Je bewerkt foto's van reizigers en zorgt daarmee voor een constante stroom aan enthousiasmerende content voor onze socials.
 • Veelgestelde vragen beantwoorden en advies geven door middel van het maken van korte explainers.
 • Het schrijven van blogs en mails met verduidelijkende en interessante reiscontent en verhalen.
 • Het origineel en duidelijk weergeven van reisinformatie mbv infographic of illustraties.
 • Het aantrekkelijk en overzichtelijk vormgeven van de website, paklijsten en reisinformatie.
 • Meewerken aan de overkoepelende Kaaiman-contentstrategie.
 • Andere initiatieven die volgens jou van waarde zijn voor Kaaiman. Hoe kunnen we volgens jou kansen pakken die we nog niet benutten? Hier staan we altijd om te springen!


Wij zijn op zoek naar jou

 • Je hebt een overtuigend portfolio. Je opleiding en opleidingsniveau is ondergeschikt aan de kwaliteit van je werk.
 • Je bent initiatiefrijk en je houdt van leren door te doen.
 • Je kunt emotie aanwakkeren met je creaties.
 • Je bent tekstueel sterk.
 • Je pakt projecten zelfstandig op en je vindt het leuk hier verantwoordelijk voor te zijn. Het zijn écht jouw projecten!
 • Je hebt kennis van grafische- en fotobewerkingssoftware als Photoshop, Lightroom, InDesign en Illustrator.
 • Audiovisuele ervaring en kennis van videosoftware (Adobe Première Pro of Davinci Resolve) is een grote plus.
 • Je houdt, net als wij, gewoon enorm van reizen ;)


Solliciteren

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van ons team? Neem dan contact met ons op! We willen graag weten waarom je bij ons wilt werken en wat je kunt toevoegen aan ons team. Stuur dan je portfolio, motivatiebrief, CV naar victor@kaaimanreizen.nl. Vergeet niet een actieve, avontuurlijke foto van jezelf bij te voegen. Vragen kun je altijd vrijblijvend stellen via hetzelfde e-mailadres.