arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature Reisleider

Werken bij de avontuurlijkste reisorganisatie van Nederland

Vacature Reisleider 2021

Impact maken op de wereld terwijl jij met onze reizigers een avontuur beleeft en daarbij je skills verbeterd. Het lijkt bijna onmogelijk, maar bij ons kan het! Elk jaar zijn we op zoek naar enthousiaste, creatieve & energieke reisleiders om ons team te versterken!  Voor 2020 is ons team compleet. Benieuwd naar de mogelijkheden in 2021? Laat dan in november van je horen.


Wij zijn op zoek naar jou

Voor de zomer van 2021 willen we ons enthousiaste team verder versterken met nieuwe reisleiders. Reisleider bij Kaaiman word je niet zomaar en is zeker niet betaald vakantie vieren. Je haalt er plezier uit om jezelf tijdens de gehele reis voor onze reizigers in te zetten en ziet iedere tegenslag als een extra uitdaging. Je staat positief in het leven en neemt onze reizigers mee in je enthousiasme. Je houdt van een uitdaging en jouw glas is altijd half vol. Verder spreek je in ieder geval Engels en misschien zelfs Spaans. Voor je inspanningen ontvang je een vrijwilligersvergoeding, maar bovenal een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. Deel uitmaken van ons team zal voelen als een nieuwe vriendengroep.


Reisleider bij Kaaiman Reizen

Hoe ziet het leven van een Kaaiman Reisleider er eigenlijk uit? Nou, dat verschilt! Ons Kaaiman Team bestaat op het moment uit 12 enthousiaste reisleiders die gemiddeld tussen de 1 en 4 reizen per jaar begeleiden. De meesten van ons werken, hebben een eigen bedrijf of staan op het punt een nieuwe studie te beginnen of een jaar op reis te gaan. Hoewel we overal in Nederland wonen en allemaal verschillende hobby's hebben, hebben we één ding gemeen: naast ons 'normale leventje' staan we te springen als we weer op pad kunnen!


Dit maakt dat we een hecht team zijn, niet alleen als collega's maar ook als vrienden. Één keer per jaar gaan we op Kaaiman Teamweekend. Dan gaan we met alle reisleiders in een hutje op de hei zitten om ons gezamenlijk voor te bereiden op komende zomer. Aan het einde van het seizoen organiseren we altijd een reünie voor alle reizigers. Een goed moment om elkaar allemaal weer even te zien. Ook tussendoor zien we elkaar af en toe; een keer uit eten, biertje op het terras, dagje naar de Efteling of een Escape room. Wij staan overal voor open.


Solliciteren

We zijn op zoek naar energieke persoonlijkheden die samen met ons reizigers de tijd van hun leven willen bezorgen. Daarom willen we graag weten waarom je bij ons wilt werken en wat je denkt toe te kunnen voegen aan ons team. Denk jij dat je bloedgroep Kaaiman positief hebt, ben je in het bezit van een rijbewijs en minimaal 23 jaar oud? Stuur dan je motivatiebrief en CV op in november 2020 naar anouk@kaaimanreizen.nl. Vergeet niet een actieve avontuurlijke foto van jezelf bij te voegen.

Je krijgt binnen een week een ontvangstbevestiging en laten je dan laten weten of we je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking in ons kantoor in Groningen. De koffie staat klaar!