Helder blauw water in de Soca gorge

Vacature Reisleider

Werken bij de avontuurlijkste reisorganisatie van Nederland

Op dit moment hebben we (naar wij denken) voldoende sollicitaties binnen gekregen voor het reisleiderschap bij Kaaiman. In de komende weken zullen we gesprekken inplannen met alle sollicitanten. Daarna zullen we de balans opmaken en beslissen of we nog meer sollicitanten willen uitnodigen. Die beslissing zullen we maken op maandag 26 februari. Houd dus deze pagina in de gaten. :)


Een uitdagende werkomgeving terwijl je met een groep reizigers een avontuur beleeft en daarbij ook nog jezelf ontwikkelt. Het lijkt bijna onmogelijk, maar bij ons kan het! Elk jaar zijn we op zoek naar enthousiaste, creatieve & energieke reisleiders om ons team te versterken!


Wij zijn op zoek naar jou

Voor de zomer van 2024 willen we ons enthousiaste team verder versterken met nieuwe reisleiders. Reisleider bij Kaaiman word je niet zomaar en is zeker niet betaald vakantie vieren. Je haalt er plezier uit om jezelf tijdens de gehele reis voor onze reizigers in te zetten en ziet iedere tegenslag als een extra uitdaging. Je staat positief in het leven en neemt onze reizigers mee in je enthousiasme. Je houdt van een uitdaging en jouw glas is altijd half vol. Verder spreek je in ieder geval Engels en kan je je redden in het Duits. Voor je inspanningen ontvang je een vrijwilligersvergoeding, maar bovenal een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. Deel uitmaken van ons team zal voelen als een nieuwe vriendengroep.


Reisleider bij Kaaiman Reizen

Hoe ziet het leven van een Kaaiman Reisleider er eigenlijk uit? Nou, dat verschilt! Ons Kaaiman Team bestaat op het moment uit 22 enthousiaste reisleiders die gemiddeld 2 of 3 reizen per jaar begeleiden. De meesten van ons werken, hebben een eigen bedrijf of studeren. Hoewel we overal in de wereld wonen (Nederland, Zweden, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Slovenië) en allemaal verschillende hobby's hebben, hebben we één ding gemeen: naast ons 'normale leventje' staan we te springen als we weer op pad kunnen!


Dit maakt dat we een hecht team zijn, niet alleen als collega's maar ook als vrienden. Één keer per jaar gaan we op Kaaiman Teamweekend. Dan gaan we met alle reisleiders in een hutje op de hei zitten om ons gezamenlijk voor te bereiden op komende zomer. Aan het einde van het seizoen organiseren we een reünie voor alle reizigers. Een goed moment om elkaar allemaal weer even te zien. Ook tussendoor zien we elkaar af en toe; een keer uit eten, biertje op het terras, dagje naar de Efteling of een Escape-room. Wij staan overal voor open.


Solliciteren

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van ons team? Neem dan contact met ons op! We willen graag weten waarom je bij ons wilt werken en wat je kunt toevoegen aan ons team. Verder zijn op zoek naar reisleiders die ervaring en vertrouwen hebben in het rijden met een 9-persoons busje. Denk jij dat je bloedgroep Kaaiman-positief hebt, ben je in het bezit van een rijbewijs en minimaal 23 jaar oud? Heb je kampeer/outdoorervaring en zie jij jezelf wel een meerdaagse wandeling maken in de bergen met een groep? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar anouk@kaaimanreizen.nl. Vergeet niet een actieve, avontuurlijke foto van jezelf bij te voegen.

Je hoort binnen een week of we je uitnodigen voor een sollicitatiewandeling in de bossen van Ommen.

Wij hebben er zin in!