Last-minute groepsreizen

Last-minute groepsreizen

Onze last-minute groepsreizen zijn perfect voor jongvolwassenen die op zoek zijn naar een flinke portie avontuur. Wij geloven dat spontane avonturen jouw leven spannender maken én zorgen voor onvergetelijke ervaringen. Ben jij toe aan een nieuw avontuur en ben jij niet bang om je grenzen te verleggen? Bekijk ons aanbod en boek nu een van onze last-minute groepsreizen!

Voorjaarsreizen

22

MRT

20

dgn

Nepal

Ever Active

22 mrt 2024 t/m 10 apr 2024

20 - 36 jaar | Boekbaar

7

MEI

22

dgn

Peru

Backpack

7 mei 2024 t/m 28 mei 2024

20 - 36 jaar | Boekbaar

15

MEI

14
dgn

Schotland Highlanders

15 mei t/m 28 mei 2024

20 - 36 jaar | Boekbaar

10

SEP

22

dgn

Peru

Backpack

10 sep 2024 t/m 1 okt 2024

20 - 36 jaar | Boekbaar

raften-italie-kaaiman

17

SEP

21

dgn

Kenia & Tanzania

Wild Life

17 sep t/m 7 okt 2024

20 - 36 jaar | Boekbaar

31

OKT

20
dgn

Nepal 

Ever Active

31 okt t/m 19 nov 2024

20 - 36 jaar | Boekbaar

Handig overzichtje? Check de Adventure Maps!

  • Alle essentiële reisinformatie op één A4'tje.
  • Alle 13 reizen gebundeld.
  • Vergelijk reizen in één oogopslag.

Waarom zou jij gaan voor één van onze last-minute groepsreizen?

Met een last-minute groepsreis kun je (bijna) direct genieten van een unieke reiservaring met onverwachte avonturen. Je hoeft niet maandenlang toe te leven naar je reis; het avontuur begint meteen. Spontane reizen leiden vaak tot de meest memorabele verhalen en het zijn de ongeplande momenten die vaak het meest bijblijven. Kies je voor een last-minute groepsreis bij ons, dan kies je voor spontaniteit en opwinding. Het is de perfecte kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Bovendien ontmoet je mensen die net zo flexibel en avontuurlijk ingesteld zijn als jij. Ga het avontuur aan, zonder lange voorbereiding, en leef in het moment met een last-minute groepsreis!

Voor wie zijn onze last-minute groepsreizen geschikt?

Onze last-minute groepsreizen zijn perfect voor jongvolwassenen tussen de 20 en 36 jaar die spontaan en avontuurlijk zijn ingesteld. Ze zijn ideaal voor diegenen die niet maanden van tevoren willen plannen, maar toch het maximale uit hun reiservaring willen halen. Of je nu solo-reiziger bent of samen met iemand, onze reizen geven je de kans om gelijkgestemden te ontmoeten en samen onvergetelijke avonturen te beleven. Ze zijn geschikt voor mensen die flexibel zijn, van verrassingen houden en bereid zijn om in het diepe te springen voor een unieke ervaring.

Onze groepsreizen bieden een avontuurlijke, gezellige ervaring met gelijkgestemde reisgenoten in een kleine, persoonlijke groep. Meer dan 95% van onze reizigers boekt solo, dus je bent in dat geval zeker niet alleen als je met ons last-minute op groepsreis gaat.

Gevarieerd reisaanbod

Wij begrijpen we dat bij de diversiteit van onze doelgroep ook een gevarieerd reisaanbod hoort. Of je nu droomt van een tropische bestemming, bruisende steden of adembenemende natuur, wij hebben voor elke smaak en voorkeur iets te bieden. Onze last-minute groepsreizen brengen je naar de meest verrassende bestemmingen, waarbij elk avontuur zorgvuldig is samengesteld om de perfecte balans te bieden tussen activiteit en ontspanning te krijgen.

Veiligheid en zekerheid

Bij Kaaiman Reizen staat jouw veiligheid voorop. Onze ervaren reisleiders zijn erop getraind om jou een veilige en soepele reiservaring te bieden. We kiezen voor betrouwbare partners en comfortabele slaapplekken, zodat jij je volledig kunt richten op het avontuur. Bovendien zorgt onze aansluiting bij het Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) ervoor dat jouw reissom veilig is. Zo kun je met een gerust hart het avontuur aangaan, wetende dat alles goed geregeld is.

Last-minute groepsreizen boek je bij Kaaiman Reizen

Ontdek de spontaniteit van onze last-minutes. Onze reizen combineren avontuur met een sterk groepsgevoel. Bij ons vind je de vrijheid om nieuwe plekken te ontdekken, samen met anderen die ook op zoek zijn naar een unieke ervaring. Dus, klaar voor een avontuur dat je niet van tevoren had kunnen bedenken? Pak je backpack en bereid je voor op de onvergetelijke momenten die onze last-minute groepsreizen voor jou in petto hebben!