Afrika zoals niemand het beleeft

Uitzicht op de Kilimanjaro | Actieve groepsreis door Kenia & Tanzania

Tanzania & Kenia Wildlife

21 daagse rondreis

Heb je zin in een flinke portie avontuur en sta je open voor nieuwe ervaringen? Ga dan met ons mee backpacken in Kenia, Tanzania & Zanzibar, ook wel de 'Pride of Africa' genoemd! Afwisselende ruige landschappen, ontzettend veel wilde dieren en de gekleurd geklede bevolking maken jouw Afrika ervaring compleet. Dit is geen standaard rondreis zoals je bij andere organisaties vindt. We verleggen onze grenzen en gaan samen uitdagingen aan. Zo gaan we mountainbiken tussen de giraffen en zebra’s, beklimmen we een slapende vulkaan en kamperen we op meerdere plaatsen in de wildernis.

Tijdens onze homestay bij de Maasai dansen we met de stamleden bij het kampvuur en slapen we op een koeienvel in een modderhut. Voor het echte Robinson gevoel overnachten we op Zanzibar op een verlaten tropisch strand. Lekker puur en back-to-basics!

Wil jij ook niet dagenlang in een afgesloten jeep zitten op zoek naar wilde dieren, die inmiddels al gewend zijn aan auto's? Wil je het echte Afrika beleven vanuit een ander perspectief? Stap dan met ons op de mountainbike, spring in een rubberboot en trek je wandelschoenen aan. Maak je op voor een avontuur dat je later aan je kleinkinderen zult vertellen. Dit is de Afrika reis die je nergens anders kunt boeken, dus pak je backpack maar in!

sneakpreview

Vertrekdata

VertrekLeeftijdPrijsStatus
03-06-202020-36 jaar€2995Gaat niet door
14-10-202020-36 jaar€29959 plaatsen

Let op: wil jij je de Kenia & Tanzania reis van 14-10-2020 verlengen en de Kilimanjaro beklimmen? Dan kun je met korting de Kilimanjaro Expeditie bijboeken. Stuur een mail naar bas@kaaimanreizen.nl voor meer informatie.


Reserveer jouw avontuur

Klik om door te gaan naar het boekingssysteem en kies je vertrekdatum.

Fietsen tussen de wilde dieren Hells Gate National Park

Reisprogramma

Dag 1: Op naar Kenia

Backpack ingepakt? Klaar voor een onvergetelijk avontuur? Let's go! We verzamelen 's ochtends op Schiphol en vliegen met maximaal één overstap naar Nairobi. Dit is een dagvlucht en we zullen daardoor in de avond aankomen in de Keniaanse hoofdstad. Een taxi brengt ons naar de Bed & Breakfast aan de rand van het centrum. ‘Karibu Kenia’ (welkom in Kenia) zul je veel horen. Kenianen zijn trots op hun land en dat laten ze je graag weten!

Dag 2: Nijlpaarden spotten in Naivasha

Eerlijk is eerlijk, Nairobi is geen leuke stad. Daarom pakken we na ons ontbijt meteen onze backpack en reizen we met een shuttlebusje naar Naisvasha. Onderweg beleven we alvast onze eerste cultuurshock. Het centrum van Nairobi lijkt op een mierennest met overal auto's, voetgangers, fietsen, scooters en kruiwagens: kriskras door elkaar heen. Samen genieten we vanuit ons busje van deze georganiseerde chaos! Het dorp Naivasha, waar we naar toe rijden, ligt aan de rand van het beroemde Lake Naivasha, waarin veel wildlife te vinden is. Ons eerste avontuur is dan ook wilde dieren spotten! Nadat we onze backpacks hebben achtergelaten in de lodge stappen we in een klein lokaal bootje en varen het meer op. Lake Naivasha staat bekend om haar grote populatie Nijlpaarden. Houd je camera bij de hand, want ze poseren voor je!

Dag 3: Mountainbiken tussen de wilde dieren

’s Ochtends kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad bij onze lodge. Daarna is het tijd voor het volgende avontuur. Vandaag gaan we fietsen tussen de wilde dieren. Geen gevaarlijke soorten, maar wel giraffes, gazelles, knobbelzwijnen (pumba’s), bavianen en zebra’s. De route gaat over een onverharde weg naar onze camping en is voor beginners prima te doen. Vannacht kamperen we in het park, zodat we morgenvroeg als eerste de dieren kunnen zien. Bij het kampvuur kletsen we gezellig na en luisteren in het donker naar de dierengeluiden. Vergeet niet naar boven te kijken, want de sterrenhemel is hier prachtig!

Mountainbiken in Hell's Gate Nationaal Park
Nijlpaardensafari met Kaaiman Reizen Kenia

Dag 4: Kamperen in Hell's Gate National Park

Na het ontbijt fietsen we dieper het park in, terwijl we onze ogen open houden voor wilde dieren. Als je rustig bent kun je super dichtbij komen! Onze volgende stop is het gedeelte waar het park haar naam aan te danken heeft: de poort naar de hel. We wandelen een uurtje rond naar het uitzichtpunt vanaf waar je de complete kloof kunt zien liggen. Daarna vervolgen we onze weg door een uitgesleten gangenstelsel. Indrukwekkend hoe de natuur dit heeft gemaakt! Na ons bezoek aan de kloof fietsen we langs de camping terug naar de entree van het park. De liefhebbers kunnen rotsklimmen op een natuurlijke pilaar bij de ingang.

Dag 5: Beklimming Mount Longonot

De mooiste slapende vulkaan van Kenia ligt vlakbij Naivasha en is met de Matatu (openbaar vervoer) makkelijk te bereiken. Na het ontbijt proppen we ons met z’n allen op Afrikaanse wijze in een klein busje. De locals vinden dit heel normaal, maar kijken ervan op als er ook blanken instappen. Het is niet comfortabel, maar geniet van dit bijzondere ritje. Echt lachen! Daarna begint onze klim naar de rand van de krater. De tocht is niet zwaar en iedereen kan op eigen tempo naar boven lopen. Wie zin heeft kan met ons zelfs de krater rondlopen, maar dat hoeft niet. Het uitzicht over zowel de krater als het landschap er omheen is prachtig. Je kunt alle scheuren in de aarde heel goed zien. Daarna dalen we via dezelfde weg weer af en houden we een Matatu aan om ons naar de lodge te brengen. Trek gekregen? We nemen je mee naar een lokaal restaurantje waar geen blanken komen en waar je voor een paar euro een geweldige maaltijd kunt krijgen. Geniet van de ongedwongen sfeer, de mensen en de lokale specialiteiten. Probeer bijvoorbeeld Ugali, Chapati, Chipsi of Samosa. We leggen je graag uit wat het allemaal is.

Dag 6: Slapen aan de Sagana rivier

Vandaag kun je lekker uitslapen, dus geniet van je rust en schuif laat aan voor het ontbijt. Ben je toch vroeg wakker? Ga dan de straat op, slenter tussen de lokale bevolking en neem verderop een vers geperst fruitsapje. Aan het begin van de middag nemen we een shuttlebus naar Sagana. Hier overnachten we in hutjes aan de rivier, verbonden door een gammele loopbrug. Neem een verfrissende duik in het geïmproviseerde zwembad en bereid je voor om te leren jagen met pijl en boog. De dierenliefhebbers hoeven zich geen zorgen te maken, we oefenen op een puntenbord.

Beklimming Mount Longonot Kaaiman Reizen
Uitzicht Hell's gate

Dag 7: Raften op een Keniaanse rivier

Klaar voor een flinke portie adrenaline? Vandaag gaan we raften op de Sagana rivier. Onze ervaren instructeur geeft ons een helm en een peddel en daarna uitgebreide instructies. Als we op het droge geoefend hebben gaan we de rivier op. Rustige stukjes van kabbelend water wisselen zich af met heftige stroomversnellingen. Met een goede samenwerking trotseren we deze rivier zonder problemen. Even scherp zijn dus! Onderweg kun je van een brug in de rivier springen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het wilde water is misschien al uitdagend genoeg voor je.

Dag 8: Amboseli avond-safari

De wekker gaat vroeg, want we willen voor de avondschemer in Amboseli National Park zijn. We hebben vandaag een lange reisdag voor de boeg, maar wel met een beloning. Per shuttlebus rijden we naar een wisselplaats ter hoogte van Nairobi, om daar over te stappen op een safari jeep. Geniet onderweg van het veranderende straatbeeld en de natuur die steeds ruiger wordt.

Amboseli staat bekend om haar grote populatie olifanten in combinatie met het mooiste uitzicht op de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Als we het park inrijden maken we een korte game drive en gaan op zoek naar olifanten, neushoorns, leeuwen of cheeta’s! De gids heeft een verrekijker mee en vertelt ons alles wat hij weet over deze indrukwekkende dieren. Aangekomen op het tentenkamp helpen we onze gids bij het koken van een voedzame maaltijd en kletsen we nog wat na bij het kampvuur.

Dag 9: Wilde leeuwen en antilopen

In de ochtend hebben we de grootste kans om katachtigen te zien en daarom staan we vroeg op. Na een vlug ontbijtje stappen we in onze jeep en maken een game drive van ongeveer 2-3 uur. Als iedereen goed oplet hebben we de grootste kans om leeuwen te spotten.

Terug op het kamp is het tijd voor een brunch. Je zult vast moe zijn, dus doe vooral een tukje. Voor de schemering valt gaan we weer op pad en komen we langs flamingo’s, olifanten, antilopen en meer. Rond de schemering beginnen veel dieren te jagen en met veel geluk kunnen we een groep leeuwen een wrattenzwijn zien vangen.

Raften op de Sagana rivier met Kaaiman Reizen
Amboseli safari Kaaiman Reizen

Dag 10: Op naar Tanzania!

We zeggen de olifanten vaarwel en rijden in onze jeep het park uit. In het plaatsje Namanga, de grens met Tanzania, stappen we over op een minibus. Zodra we de grens over zijn zul je de verschillen tussen Kenia en Tanzania snel zien. Waar Kenianen heel ouderwets-westers gekleed gaan dragen de Tanzaniaanse vrouwen de mooist gekleurde jurken.

Aan het einde van de middag komen we aan in Arusha en heb je waarschijnlijk zin in een warme douche. Kan geregeld worden! Als je nog energie over hebt kun je naar de lokale markt gaan, ook al zo’n kleurenparadijs met alle verschillende fruitsoorten. ’s Avonds eten we met z’n allen in een lokaal restaurantje. Je kunt gerust en biertje drinken, want morgen kunnen we uitslapen.

Dag 11: Homestay Maasai

Benieuwd hoe de inheemse bevolking hier leeft? De Maasai stam leeft vandaag de dag nog steeds volgens oude tradities en wij gaan een nachtje bij ze logeren. Op ongeveer een half uur rijden van Arusha wonen middenin de woenstijnachtige omgeving drie Maasai mannen met hun families. Dit is geen toeristisch dorp zoals helaas veel reizigers te zien krijgen, maar een stam die nog in de oude Manyattas (modderhutten) woont. Het enige Engelssprekende stamlid beantwoord al onze vragen over hun cultuur, tradities en gewoonten. Hij legt ons bijvoorbeeld uit hoe de hutten worden gebouwd en dat een Maasai man met meerdere vrouwen mag trouwen. Zelf houdt hij dag en nacht de wacht en zorgt voor het vee. De vrouwen koken vanavond voor ons op het kampvuur. Om deze unieke ervaring compleet te maken, slapen we in een Manyatta op een koeienvel. Mocht je dit niet prettig vinden, dan hebben we ook comfortabele slaapmatjes mee. Slaap lekker!

Dag 12: Verborgen hotsprings

’s Ochtends ontbijten we met de Maasai en daarna bedanken we ze voor hun gastvrijheid. We rijden in ongeveer 1,5 uur terug naar de bewoonde wereld. Onderweg maken we een stop bij een warmwaterbron, verborgen in de wildernis. Dit is een plek waar de lokale bevolking gaat zwemmen en waar het vaak erg gezellig is. Je kunt van een handgemaakt trappetje het water in gaan, maar veel leuker is de Tarzan swing waar je aan kunt slingeren en vervolgens jezelf vanaf kunt laten vallen. Het water is super helder en daardoor een perfecte plek om te relaxen na een bijzondere nacht. Als we zijn uitgerust rijden we met een combinatie van Tuktuk en Dalla Dalla (lokaal openbaar veroer) naar Moshi.

Homestay bij de Maasai
Tarzan swing bij warmwaterbron

Dag 13: Moshi en optioneel mountainbiken

Als je ‘s ochtends opstaat is de kans groot dat je buiten begroet wordt door de Kilimanjaro, de koning van Afrika. Soms hangen er wat wolken om zijn besneeuwde top heen, maar met een beetje geduld komt deze 5.895 meter hoge berg uiteindelijk tevoorschijn. Zin om lekker uit te rusten vandaag? Bestel een cocktail en proost op het fantastische uitzicht. Zin om de benen te strekken? We hebben een down-hill mountainbiketocht uitgezet langs de rand van het Kilimanjaro Nationaal Park. Een busje brengt ons een stuk omhoog (fietsen is wat heftig). Vervolgens lunchen we bij een lokale familie en wandelen we naar een verfrissende waterval. Hier kun je heerlijk afkoelen en zwemmen. Als we fris en fruitig zijn stappen we op de mountainbikes en fietsen het hele stuk naar beneden, terug naar Moshi. Als je liever iets anders onderneemt, kun je Moshi ook te voet verkennen. In de buurt ligt een verlaten treinstation, zeker de moeit waard om een kijkje te nemen!

Dag 14: Reisdag naar de kust

Na een aantal indrukwekkende dagen hebben we vandaag een lange reisdag voor de boeg. We reizen met een luxere bus van Moshi naar Dar Es Salaam, de hoofdstad van Tanzania. Je zult merken dat het daar aan de kust een stuk warmer is. De ventilator in jouw kamer wordt vannacht je beste vriend! We slapen vannacht in een eenvoudige Bed & Breakfast in het centrum van Dar.

Dag 15: Islamitisch Stone Town (Zanzibar)

Wat hoort er aan het einde van een actieve rondreis? Juist, een tropisch paradijs! Zanzibar heeft stranden als in je dromen. Vanaf de haven van Dar Es Salaam varen we in een kleine twee uur naar Stone Town. Dit is de grootste plaats op het eiland en de verbindingshub met het vaste land. Maar Stone Town is veel meer dan dat alleen. Op het eerste gezicht is het een stadje met mooie Islamitische gebouwen en smalle straatjes. Heel gezellig en perfect om lekker in rond te dwalen en souvenirs te shoppen. Je zou bijna niet merken dat het hier ruim honderd jaar geleden niet zo gezellig was. Eeuwenlang was het eiland, en Stone Town in het bijzonder, hét centrum van de slavenhandel. De Oude Slavenmarkt is dan ook een aanrader als je meer wilt weten over de historie van Zanzibar. Je zult erachter komen dat de slavenhandel na het verbod in 1863 nog heel lang door ging. Erg indrukwekkend. ’s Avonds gaan we naar het marktplein om daar tussen de locals verse vis te eten aan het water.

Mountainbiken in Moshi met Kaaiman Reizen
Relaxen in een tropisch paradijs met Kaaiman Reizen

Dag 16: Snorkelen in Zanzibar

Als je de onderwaterwereld rondom Zanzibar wilt ontdekken raden we vandaag een snorkelexcursie naar Mnemba Atoll aan. Je gaat hier prachtige gekleurde vissen in alle soorten en maten zien. Het koraal ligt hier vlak onder het wateroppervlak, waardoor de kleuren heel mooi tot hun recht komen en je wel 30 meter ver kunt kijken! Ook zijn hier veel verschillende gekleurde zeesterren te zien. Hebben we al verteld dat je onderweg heel veel kans hebt op Dolfijnen? Dat dus. Tijdens deze optionele excursie wordt je opgepikt in Stone Town en naar Matemwe gebracht. Daar ga je aan boord van een traditionele Dhow (zeilboot) en vaar je in een half uurtje naar de snorkellocatie. De lunch is inclusief en aan het einde van de middag wordt je naar onze lodge in Kizimkazi gebracht. Wil je liever direct naar de lodge en relaxen op het strand? Dat kan natuurlijk ook!

Dag 17: Een tropisch paradijs

Vandaag is een rustdag, dus doe waar je zelf zin in hebt. Boekje lezen aan het strand, wandelen door het dorpje, kajakken langs de kust of kitesurflessen nemen in Paje: alles kan. Geef op tijd bij ons aan wat je wilt doen en we gaan het voor je regelen. Ook is er een beachvolleybalveld waar we ons 2 tegen 2 lekker kunnen uitleven. Wil je helemaal niks? We hebben een zwembad met heerlijke ligbedjes. Onze beachbar bij de lodge is de perfecte plek om jouw rondreis af te sluiten. Ze draaien goede muziek, serveren exotische cocktails en de zon warmt je nog even goed op.

Dag 18 & 19: Expeditie Kaaiman (Zanzibar)

Save the best for last! Heb jij je al eens een echte Robinson gevoeld? Nou, nu is het moment. We stappen vandaag op een lokaal bootje die ons naar een onbewoond eiland brengt, niet ver van de kust van Zanzibar. Hier zetten we onze (binnen)tentjes op en koken op een kampvuur. Blijf zo lang zitten als je wilt voor goede sterke verhalen. Vaak is dit het moment om je reisgenoten nóg beter te leren kennen. Geniet ervan om even volledig afgesloten te zijn van de buitenwereld.

De volgende ochtend nemen we een verkoelende duik in zee. Na het ontbijt pakken we onze tentjes in en worden we opgehaald door onze kapitein. Hij brengt ons weer naar onze lodge in Kizimkazi. Daar bouwen we vanavond een feestje om onze terugkeer te vieren!

Expeditie Kaaiman slapen op een onbewoond eiland
Expeditie Kaaiman Reizen Zanzibar

Dag 20: SUPpen door de mangroven

’s Ochtends kun je bijkomen van het korte nachtje van gisteren. Aan het einde van de ochtend nemen we je mee op een SUP-tocht door de mangroven. De lokale vissers hebben hun eigen weg gekapt door dit bijna ondoordringbare waterbos, waar veel dieren leven. Doe je zwembroek aan en laat je elektronica achter want je wordt gegarandeerd nat. Op je surfboard peddel je door de smalle waterstraatjes tussen de bomen door. Deze tocht is echt een unieke ervaring. De gids vertelt je alles over deze beschermde bossen en waarom ze zo belangrijk zijn. Uiteindelijk komen we uit op een stuk open zee en gaat je balans getest worden! Na deze work-out kun je het water in springen of bijkomen op een tropisch wit strand. We eindigen onze middag op een roof-top terras met uitzicht over de bossen. Tijd voor een drankje en vers fruit!

Geen paradijs is voor eeuwig en daar zullen we aan moeten geloven. Geniet daarom nog even extra van deze bijzondere plek. 's Avonds worden we met de taxi naar het vliegveld gebracht. We vliegen van Zanzibar naar Nairobi voor onze aansluitende vlucht naar Amsterdam.

Wanneer je met ons de Kilimanjaro gaat beklimmen vlieg je vandaag naar Kilimanjaro Airport, vlakbij Moshi. Daar zul je vanavond de rest van de expeditieleden ontmoeten en gaan we ons gezamenlijk voorbereiden op de beklimming.

Wil je meer weten over de Kilimanjaro beklimming? Klik dan even hier:

Dag 21: Aankomst Amsterdam

Op dag 21 komt de nachtvlucht vanuit Nairobi aan in Nederland. We hopen dat de Afrikaanse zon je goed heeft gedaan!

Activiteiten & excursies

Inbegrepen activiteiten

Nijlpaarden Safari op Lake Naisvasha

Mountainbiketocht in Hell's Gate Nationaal Park

Bezoek Hell's Gate Gorge

Entree Mount Longonot Nationaal Park

Wandeling Mount Longonot

3-daagse jeepsafari in Amboseli Nationaal Park

Raften op een Keniaanse rivier

Boodschieten in Sagana

Homestay bij de Maasai

Bezoek verborgen hotsprings

Rondwandeling door Stone Town op Zanzibar

Expeditie Kaaiman: overnachten op een tropisch strand

SUP-pen tussen de mangrovenbossen

Optionele activiteiten

Tijdens deze roadtrip zijn er bij de Kaaiman reisleiding allerlei activiteiten en excursies te boeken. We geven je tijdens de reis uitleg over de excursies. Om je alvast een beeld te geven van de activiteiten en de bijbehorende prijzen geven we je hierbij een overzicht:

Mountainbike tocht aan de voet van de Kilimanjaro (ca. €35)

Bezoek Oude Slavenmarkt in Stone Town (ca. €10)

Snorkel excursie naar Mnemba Atoll (ca. €50)

Zwemmen met Zeeschildpadden op Prison Island (€45)

Kitesurfles in Paje van 3 uur (ca. €100)

Deze prijzen zijn indicatief en kunnen op Afrikaanse wijze een paar euro afwijken.

De activiteiten kunnen ter plaatse bij de reisleiding worden gereserveerd. Gedurende de reis zullen we je meer informatie geven over de verschillende activiteiten. Daarna heb je nog even bedenktijd. Onze reisleiding zal tijdens de reis aangeven wanneer we definitief willen weten of je deelneemt.

Verblijf

Hostels, lodges, B&B's en tenten

Tijdens deze reis overnachten we in een combinatie van hostels, lodges, B&B's en tenten tijdens de safari's. Tijdens onze homestay bij de Maasai slapen we in Manyatta's op een traditioneel koeienvel of, als je dat liever wilt, op een slaapmatje. Op sommige plaatsen hebben we een aparte kamer met een eigen badkamer, maar op andere plaatsen moeten we de badkamer delen. Het aantal bedden in deze kamers zal variëren van 2 tot 6 en daarom kan de kamerindeling per accommodatie verschillen. We delen je altijd in op een kamer met reizigers van hetzelfde geslacht. Meestal wordt er tijdens de reis gewisseld van indeling. Dat betekent dat je zelf kan kiezen met wie je de kamer wilt delen. Tijdens de safari's deel je jouw tent met één of twee anderen. Wij zorgen voor comfortabele slaapmatten. Een slaapzak en/of lakenzak moet je zelf meenemen of kan je tegen een kleine meerprijs van 25 euro bij ons huren

Verzorging

Tijdens deze rondreis zal Kaaiman 10 keer het ontbijt verzorgen. Op safari is ook de lunch en het diner inbegrepen. Voor de rest van de maaltijden zullen we naar een restaurant gaan, zelf koken in ons hostel of op het kampvuur tijdens het kamperen. Het eten in Kenia & Tanzania is niet heel duur dus je zult hier niet veel geld aan kwijt zijn.

Vervoer

Vliegreis & lokaal vervoer

Vanaf Amsterdam Schiphol zullen we onze rondreis beginnen. Naar Nairobi vliegen we met een directe vlucht of maximaal één overstap. We vliegen met betrouwbare maatschappijen zoals KLM, Air France, Emirates, Kenya Airlines of Turkish Airlines. Op locatie reizen we met lokale bussen, matatu's, dalla dalla's, per boot en privé-vervoer.

Twee leeuwen in Afrika
Slapen in een traditionele Masaai hut

Inbegrepen

 • Vliegreis Amsterdam - Nairobi retour
 • Lokaal openbaar en privé vervoer tijdens de gehele rondreis
 • Verblijf in hostels, lodges, B&B's en tenten
 • Mountainbiketocht in Hell's Gate Nationaal Park
 • Entree Hell's Gate Nationaal Park
 • Bezoek Hell's Gate Gorge
 • Nijlpaarden safari op Lake Naivasha
 • Entree Mount Longonot Nationaal Park
 • Drie daagse jeepsafari in Amboseli Nationaal Park
 • Raften op de een Keniaanse rivier
  Boogschieten in Sagana
 • Homestay bij de Maasai
 • Bezoek Warmwaterbron in de wildernis
 • Rondwandeling door Stone Town op Zanzibar
 • Expeditie Kaaiman: overnachten op een verlaten strand
  SUP-pen tussen de mangroven
 • Verblijf in een paradijselijke lodge op Zanzibar
 • Gebruik van kampeermateriaal zoals tenten en slaapmatten
 • 10 keer ontbijt
 • 2 keer lunch
 • 4 keer diner
 • Toeristenbelasting tijdens de gehele rondreis
 • Uitgebreide paklijst en reistips
 • Boekingskosten
 • Bijdrage GGTO garantiefonds (€15)
 • Nederlandse Kaaiman Reisbegeleiding

Niet inbegrepen

 • Visa voor Kenia ($50) en Tanzania ($50) ter plaatse
  Slaapzak (zelf meenemen)
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Optionele activiteiten
 • Vaccinaties
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering met bijzondere sportendekking.

Overige informatie

 • Minimaal aantal deelnemers: 6
 • Maximaal aantal deelnemers: 12

Betaling

Tijdens het boeken dien je een aanbetaling te doen van €900. De rest van de reissom mag je uiterlijk 8 weken voor de vertrekdatum naar ons overmaken.

anderen gingen je voor
Reserveer jouw afrikaanse avontuur


Vragen

Heb je nog vragen over deze rondreis door Tanzania & Kenia? Bel dan gerust 050 234 0434 of stuur een mail naar bas@kaaimanreizen.nl.

Bas beantwoordt jouw vraag zo snel mogelijk.