Onze Bestemmingen

In het Kaaiman reisaanbod vind je actieve en avontuurlijke reizen.

Maak het zo uitdagend als je zelf wilt op een gezellig basecamp, een actieve roadtrip of een grensverleggende backpack rondreis.

Veel plezier met kiezen!

P.s. wil je alle beschikbare reizen in één overzicht bekijken? Klik dan hier om de vertekkalender te bekijken.

Slovenië Actief

Een week vol spanning, adrenaline, gekkigheid en gezelligheid wacht op je. Overdag in de ruige natuur en 's nachts bij het kampvuur. Glamping in paradise.

Balkan Roadtrip

Zin in een roadtrip? Tijdens deze rondreis door Slovenië, Kroatië, Bosnië & Herzegovina en Montenegro verleg jij zeker jouw grenzen. Join the ride!

Noorwegen Fjordtrip

Samen roadtrippen we door de Noorse fjorden en onderweg ondernemen we uitdagende activiteiten. Een onvergetelijk en uniek Kaaiman avontuur.

Backpack Interrail

Tijdens deze actieve treinreis verkennen we Alpenlanden Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Spitse bergtoppen, heldere rivieren, steile rotsenkusten en romantische steden. Goede combi!

Lapland Express

Met de trein naar Zweeds Lapland is al een avontuur op zich natuurlijk! In dit weidse witte landschap gaan we op sledehondentocht, slapen we in een igloo en jagen we op het Noorderlicht.

Peru Backpack

Onze populairste rondreis brengt jou van de besneeuwde toppen van de Andes naar de diepe jungle van de Amazone. We ontmoeten de locals en bezoeken wereldwonder Machu Picchu. Voor echte avonturiers!

Guatemala & Belize

Onze nieuwste trots! Ga mee ziplinen, raften, zwemmen en fietsen in een decor van vulkanen en jungle. We beklimmen de Acatenango vulkaan en bezoeken de Maya tempels van Tikal.

Tanzania & Kenia

In drie weken ontdekken we de Maasai cultuur, de reusachtige Kilimanjaro, paradijselijk Zanzibar en we zoeken de Big Five tijdens onze raft safari. Avontuur om van te dromen.

epic Nieuw-Zeeland

Roadtrippen door het mooiste land ter wereld. Op zoek naar warmwater stranden, besneeuwde vulkanen, ruige rivieren, immense fjorden en Lord of the Rings locaties. Klaar voor de reis van je leven?