Onze Bestemmingen

In het Kaaiman reisaanbod vind je actieve en avontuurlijke reizen. 

Maak het zo uitdagend als je zelf wilt op een gezellig kamp, een actieve roadtrip of een grensverleggende backpack rondreis.

Veel plezier met kiezen!

Slovenië Actief

Een week vol spanning, adrenaline, gekkigheid en gezelligheid wacht op je. Overdag in de ruige natuur en 's nachts bij het kampvuur. Glamping in paradise.

Balkan Roadtrip

Zin in een roadtrip? Tijdens deze rondreis door Slovenië, Kroatië, Bosnië & Herzegovina en Montenegro verleg jij zeker jouw grenzen. Join the ride!

Backpack Interrail

Tijdens deze actieve treinreis verkennen we Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Spitse bergtoppen, rivieren, rotsenkusten en romantische steden. Niet slecht!

Noorwegen Fjordtrip

Samen roadtrippen we door de Noorse fjorden en onderweg ondernemen we uitdagende activiteiten. Een onvergetelijk en uniek avontuur.

IJsland Hot Spots

Ga met ons mee naar het land van vuur en ijs. We rijden langs alle hoogtepunten op de ring road, inclusief Golden Circle en Blue Lagoon!

Tanzania & Kenia

In drie weken ontdekken we de Maasai cultuur, de reusactige Kilimanjaro, paradijselijk Zanzibar en zoeken we de Big Five tijdens onze raftsafari. Avontuur om van te dromen.

Peru Backpack

Onze populairste rondreis brengt jou van de besneeuwde toppen van de Andes naar de diepe jungle van de Amazone. We ontmoeten de locals en bezoeken wereldwonder Machu Picchu.

Epic Nieuw Zeeland

Roadtrippen door het mooiste land ter wereld. Op zoek naar warmwater stranden, besneeuwde vulkanen, ruige rivieren, immense fjorden en Lord of the Rings locaties.