Video Aspect Ratio: 16:9

Groepsreis Balkan Roadtrip

Ontdek de verborgen parels van Oost-Europa

Boek deze reis


Groepsreis Balkan Roadtrip

Ontdek de verborgen parels van Oost-Europa

Boek deze reis

De onbekende plekken, diep in de Balkan

Word jij warm van een actieve rondreis langs prachtige nationale parken, zonnige rotskusten en historische steden? Ga dan met ons mee op de roadtrip door de Balkan! Lekker saai de snelweg naar het zuiden volgen? Dacht het niet! De meeste luie toeristen rijden zonder te stoppen naar de Kroatische kust, om daar vervolgens twee weken te bakken op het strand. Wij kiezen liever de avontuurlijke en uitdagende route. Duik met ons dieper de Balkan in en ontdek 4 landen in 17 dagen! Maak kennis met alles wat de Balkan te bieden heeft op de meest avontuurlijke manier. Je beklimt tijdens deze reis twee berg en je gaat hiken, klimmen en wildkamperen op plekken die we speciaal geselecteerd hebben op hun afwezigheid in de standaard reisprogramma's. Op deze trip zul je gelijkgestemde reizigers ontmoeten en activiteiten ondernemen op plekken waarvan je niet zou weten dat ze bestonden.

Boek deze reis


Reislengte

17 dagen

Reisdata

3 jul t/m 29 jul '24

17 jul t/m 2 aug '24

30 jul t/m 15 aug '24

13 aug t/m 29 aug '24

Leeftijd

20 - 36 jaar

Groepsgrootte

6 - 14 reizigers

Reissom

2095,-

Wat je gaat doen

Balkan Groepsreis Grebaje Valley

Hike naar Grebaje Valley

Het mooiste uitzichtpunt van de Balkan. Pfff!!


Via ferrata in Durmitor

Bergbeklimmen langs afgronden gezekerd aan een veilige staalkabel.

null

Geheime bergmeren

Waarom niemand deze plek kent weten wij ook niet. Meer voor ons! 

null

Beklim Prutaš Peak

Bereik de top van de meest iconische berg van Durmitor National Park.


Kajak van watervallen

Laat je meevoeren door de rivierstromen door deze Kroatische kloof.

null

Bezoek Split

Overdag of 's nachts, waar jij het meest zin in hebt.

null

Urban Exploring

Ontdek de verlaten en vervallen 'Sniper Tower' in Mostar

null

Bezoek Dubrovnik

Bewonder deze historische stad van dichtbij of veraf.

null

Roadtrip door Bosnië

Ontdek het onontdekte noordwesten van dit mysterieuze land.


Canyoningen

Klimmen, glijden en abseilen door de adembenemende Cetina kloof.


Bezoek Mostar

Bezoek de middeleeuwse stad en zwem onder de beroemde brug.

null

Bungeejumpen

100,- Op locatie bij te boeken.

Spring van een iconische brug van 55 meter hoog.


Mountainbiken

Bij te boeken. 57,-

Verken Durmitor National Park in oer-Hollandse stijl .


Rotsklimmen

Bij te boeken. 75,-

Bestijg de rotswanden in het klim-Mekka van Kroatië.

"Afgelopen zomer ben ik meegeweest met de Balkan roadtrip en wat was dat een gave ervaring die ik niet snel zal vergeten! Het was mijn eerste groepsreis, waardoor ik het van tevoren best spannend vond. Dit bleek eenmaal onderweg nergens voor nodig te zijn, omdat je je reisgenoten meteen goed leert kennen en al snel een gezellige groep samen vormt.
De reis zelf was eigenlijk precies zoals ik had verwacht en voor ogen had; de perfecte combinatie tussen natuur en cultuur. De afwisseling tussen spannende en sportieve activiteiten (bijvoorbeeld hiken en klimmen in Montenegro) en wat rustigere (stadsbezoek Mostar en Dubrovnik) was precies wat ik zocht en vond in deze reis. Door het volle en afwisselende programma heb ik mij geen moment hoeven vervelen! Ook liet de reisleiding ruimte over voor eigen inbreng van de groep.
Al met al heb ik een fantastische tijd gehad en zou ik in het vervolg zeker nog een keer met Kaaiman op reis gaan!"

Richella Eilering - ★★★★★
Arnout Review Balkan Roadtrip

"Deze zomer met Kaaiman mee geweest op de Balkan Roadtrip en kan het iedereen aanraden! Een leuke kleinschalige groep met gelijkgestemden, reisleiders die ruimte laten voor eigen inbreng, een reisroute die ontzettend goed in elkaar zit, lekker kamperen met prima materiaal en een actief en avontuurlijk programma: ingrediënten voor een absolute topvakantie."

Arnout Boks - ★★★★★

Praktische informatie

Verblijf

We slapen in kwalitatief goede tenten op zeer comfortabele slaapmatten. Bij de Peaks of the Balkans slapen we twee nachten in een guesthouse en gaan we één nacht wildkamperen. In de nachttrein slapen we in een 6-persoons coupé met bedden.
Roadtrip groepsreis

Vervoer

We maken deze rondreis met eigen privé busje. Dit busje heeft 9 zitplaatsen, inclusief reisleider. Bij veel interesse zetten we een extra busje met reisleider in. Vanuit Nederland naar Kroatië reizen we per dag- en nachttrein.

Maaltijden

Tijdens de gehele reis zijn alle maaltijden exclusief. We lunchen vaak onderweg. Verder nemen we kookmaterialen mee, dus kunnen overal zelf koken.

Intensiteit

Alle activiteiten tijdens deze reis zijn geschikt voor reizigers met een actieve en avontuurlijke mindset. Voor de hikes is een goede basisconditie en doorzettingsvermogen vereist.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen

 • Alle inclusieve activiteiten
 • Nachttrein naar Kroatië en terug
 • Slapen in een 6-pers. couchette
 • Vervoer per Kaaimanbusje
 • Kamperen op campings in de natuur
 • Verblijf in een kwaliteitstent
 • Slapen op comfortabele slaapmatten
 • Gebruik van kookmateriaal
 • 3 nachten in Guesthouse
 • Lokale gidsen & instructeurs
 • Boekingskosten
 • Toeristenbelasting
 • Dekking GGTO garantiefonds
 • Uitgebreide paklijst en reistips
 • Kaaiman Reisbegeleiding
 • Totale CO2-compensatie

Niet inbegrepen

 1. Maaltijden, +/- 10 - 15 euro per dag
 2. Reis- en annuleringsverzekering
 3. Douchemuntjes op de campings

Bij te boeken

 • Mountainbiken (57,-)
 • Rotsklimmen (75,-)
 • Bungeejumpen (100,- / op locatie bij te boeken)

Reserveer jouw avontuur

Vertrek 3 juli 2024

Nog voldoende plaatsen

Terug op 19 juli

Vertrek
17 juli 2024

Nog 5 plaatsen
Terug op 2 augustus

* Tweede busje ingezet

Vertrek 30 juli 2024

Nog 3 plaatsen voor vrouwen
(Ivm de tentindeling)


Terug op 15 augustus

* Tweede busje ingezet

Vertrek 13 aug 2024

Nog voldoende plaatsen
Terug op 29 augustus

Dag-tot-dag beschrijving

null

Dag 1: Op de nachttrein naar Zagreb


Het is zover! Is je backpack klaar? Ons Roadtrip avontuur door de Balkanlanden staat op het punt te beginnen. Je ontmoet je reisgenoten ’s middags op Arnhem Centraal. Met de trein reizen we vanuit Nederland naar Zagreb. In Duitsland stappen we over op de nachttrein. In onze 6-persoons slaapcoupés maken we het meteen gezellig! Tijd voor een welkomstdrankje en een spelletje. Dit is een leuke setting om elkaar te leren kennen. De volgende ochtend word je wiegend in een rijdende wagon wakker in de Balkan. Voor je het weet komen we aan in de hoofdstad van Kroatië.

null

Dag 2: Kajakken in Kroatië


Als we uitstappen in Zagreb staat ons eigen 9-persoons busje voor ons klaar. Die is de komende tweeënhalve week onze beste vriend. We rijden meteen twee uur verder Kroatië in. Onze eerste uitdaging is namelijk de Mreznica rivier waar je fantastisch op kunt kajakken. Deze unieke mogelijkheid laten we natuurlijk niet voorbij gaan. Onder leiding van lokale instructeurs varen we in teams van twee in rubberen kajaks de rivier af. Stroomversnellingen wisselen zich af met rustige stukjes om even bij te komen. Op sommige stukken moet je zelfs je kajak van de waterval af duwen om er daarna zelf achteraan te springen. Jouw kans om je origineelste sprong te laten zien!

Als we moe maar voldaan aanmeren, staat er vervoer voor ons klaar wat ons weer terug brengt naar het beginpunt. Er is tijd en ruimte om je even rustig om te kleden. Daarna rijden we in ons eigen busje het laatste stukje naar onze camping, waar we samen het kamp opzetten. De reisleiding geeft instructies en helpt je graag bij het opzetten van je tent. Samen koken we een avondmaal om daarna op tijd te gaan slapen. Morgenochtend moeten we namelijk vroeg op, voor alweer een onvergetelijke dag.

null

Dag 3: Op naar Bosnië


Vanochtend pakken we na het ontbijt onze kampeermaterialen weer in. Eigenlijk heel simpel, want we doen alles wat we gisteren hebben gedaan in omgekeerde volgorde. Na vanochtend ben je een kampeer-pro! Met een volgeladen bus reizen we verder naar Mostar in Bosnië & Herzegovina.

We verlaten de Kroatische snelwegen en nemen in plaats daarvan de slingerende weggetjes van noordwest Bosnië. Weinig mensen weten iets over dit land en het wordt daarom vaak omzeild en vergeten. Wij vinden dat het land prachtige natuur heeft en geven het daarom maar al te graag de liefde die het verdient. Na onze roadtrip met allerlei toffe stops komen we aan op onze camping, waar we de komende twee nachten zulle slapen. Campingeigenaar Gaga staat altijd voor je klaar en vertelt je graag over alles wat zijn land te bieden heeft.

null

Dag 4: Oude bruggen en verlaten torens


Vandaag gaan we de oude stad Mostar verkennen. Mostar is vernoemd naar zijn stijlvolle middeleeuwse brug over de Neretva rivier. Eerst gaan we naar een minder bekende, maar super interessante plek in de stad: De mysterieuze Sniper Tower. In de Joegoslavië-oorlog werd de toren, wegens zijn 360 graden uitzicht over de stad, gebruikt door scherpschutters. Vandaag de dag is het gebouw vervallen, verlaten en afgesloten voor bezoekers. Toch weten een handjevol avonturiers, inclusief wij, hun weg naar binnen te vinden. De komende uren gaan we ‘urbexen’ (de afkorting voor Urban Exploring). Bewonder de vervallen verdiepingen, de donkere kelders en het wijdse uitzicht. Hoeveel verborgen kamers weet jij te vinden?

In het centrum bewonderen we de bijzondere Stari Most, de oude brug waar Mostar haar naam aan dankt. Af en toe springen leden van de lokale duikvereniging van de 24 meter hoge brug af. Heel vet om naar te kijken, maar liever zij dan wij! Onder je brug kun je een verfrissende duik nemen in de Neretva-rivier. Kijk uit, vergeleken met de Bosnische zomertemperaturen is de rivier ijskoud. Wim Hof zal trots op je zijn!

null

Dag 5: Klimmen in een groen kunstwerk


De komende dagen staat het groenere Montenegro op het programma. Vanochtend zetten we vroeg koers richting Durmitor Nationaal Park. Glooiende groene weiden, ruige rotsformaties en diepe kloven. Dit natuurgebied heeft het allemaal. Zonder dollen, het lijkt soms net een kunstwerk. Wij geloven dat we de perfecte activiteiten voor je gepland hebben. Zodat jij er alles uit kunt halen wat erin zit!

Maak vooral een babbeltje met de campingeigenaar, die je waarschijnlijk wat zelf gebrouwen honinglikeur aanbiedt. Daarna maken we ons op voor de eerste supertoffe activiteit. We klimmen en klauteren namelijk door middel van een ‘Via Ferrata’ naar de top van een Montenegrijnse berg. Een Via Ferrata (italiaans voor ‘ijzeren weg’) is de naam voor avontuurlijke klimroutes waarbij je met een klimgordel vastzit aan een staalkabel. Als je de staalkabel volgt kom je vanzelf bij de top. Maak je klaar voor 3 uur klauteren en genieten van de tofste uitzichten die je tot nu toe hebt gezien. Moe maar voldaan komen we weer terug bij de camping. Wat vond jij het spannendste stuk? Bewaar het beste verhaal maar voor ’s avonds bij het kampvuur!

null

Dag 6: On top of the world!


De volgende ochtend duiken we natuurlijk meteen weer het Nationaal Park in. Een nieuwe dag om een nieuwe berg te trotseren! Dit keer de de 2401 meter hoge Prutaš aan de beurt. De hike naar de top van dit kalkstenen monster is pittig, maar hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht wordt. Aangekomen op de top zul je meteen begrijpen waarom Prutaš bekend staat als het mooiste alpine panorama van Durmitor. Met zo’n uitzicht hebben we zeker geen haast om naar beneden te gaan.

Weer terug op de camping nemen we een geheim pad wat de campingeigenaar zelf heeft gemaakt. Dit pad komt uit bij het Zwarte Meer. Daar zullen we de rest van de dag vertoeven zodat je even ècht kunt uitrusten. Rondom loopt een wandelpad langs strandjes, uitzichtpunten en picknickplekken. Er is een restaurant en een bootjes verhuur. Niets moet, alles mag. De twee bergtoppen van de afgelopen dagen zul je nu wel voelen in de kuiten. Dit was een goede voorbereiding op onze wandelavonturen in Albanië. Voel je je conditie al vooruitgaan? Heel goed!

null

Dag 7: Op een stalen ros door Durmitor


De laatste ochtend in Durmitor Nationaal Park is aangebroken. Heeft Prutas er nog niet genoeg ingehakt, zijn je benen nog fris en wil je nog een keer vol gas gaan? Kan het jou niet actief genoeg? Boek dan het mountainbiken mee. Gids Danilo neemt ons mee op een tocht langs meren en valleien. Een fantastische manier om nog een laatste keer Durmitor te kunnen ontdekken. Trap het hikezuur lekker uit je benen!

Heb je even tijd nodig voor jezelf of willen de benen even niet meer? Neem dan even rust vanochtend. Snappen we ook heel goed! Onze camping ligt dicht bij het Zwarte Meer. Je kijkt hier je ogen uit. Het is de ultieme chillplek om lekker aan de waterkant te hangen met een boekje of om 's avonds een lekker maaltje te eten met de rest van je groep. De wereld ligt voor je open!


null

Dag 8: Door de Tara-kloof naar Albanië


In de ochtend doen we even rustig aan. Het waren een aantal actieve dagen!

In de middag verlaten we de camping en rijden we naar het zuidoosten van Montenegro. De weg die we vandaag afleggen loopt dwars door de beroemde Tara Canyon. ’s Avonds komen we aan in Vusanje, een dorpje aan de Montenegrijnse-Albanese grens. Dit is onze uitvalsbasis voor nog veel meer prachtige hikes. Je bevind je hier in het Peaks of the Balkans gebied. Een beroemde wandelroute. Maar, wij weten nog wat veel mooiere plekjes, op aanraden van onze lokale vrienden. Voordeel van hier al jaren komen! Deze plekken vind je niet in de Lonely Planets en laten veel toeristen links liggen. Meer voor ons!

Vanavond slapen we in een guesthouse, met een ècht bed. Drie nachten! Lekker opladen voor wat komen gaat! Ze worden voor je verzorgd door de meest gastvrije familie ooit!


null

Dag 9: Niet doorvertellen...


De ‘Peaks of the Balkans’-trail is een wandelroute van twee weken door de Accursed Mountains in Montenegro, Albanië en Kosovo. Voor de luie toerist volledig onbekend, maar elke fanatieke hiker heeft de hike met rood omcirkeld op zijn wensenlijstje staan. In plaats van samen met de massa's dezelfde trail lopen, gaan wij een stuk van het pad af. Op naar een gedeelte wat niet niemand kent! Wij geloven namelijk dat je alleen op de bijzonderste plekken komt als je nét iets verder gaat en nét iets beter je best doet dan de gemiddelde luie toerist. 

Vandaag lopen we naar een vallei die je geheid voor jezelf gaat hebben. Geniet van je lunch op misschien wel de tofste lunchplek waar je ooit bent geweest. Neem een duik in het meertje of ga liggen in het gras zodat je de torenhoge pieken om je heen beter kunt zien! Je bent in the middle of nowhere, maar toch wil je hier voor altijd blijven.

Balkan Groepsreis Grebaje Valley

Dag 10: Het mooiste uitzicht van Oost-Europa


We hebben door de jaren heen heel wat Balkan-uitzichtpunten getest. De jury hoefde niet lang na te denken: beter dan het uitzicht over de Grebaje-vallei wordt het niet. De surrealistisch puntige pieken zijn precies de reden waarom reisfanaten je Albanië zo warm aanbevelen. Je kunt hier uren vertoeven zonder je te vervelen. We hebben alle tijd van de wereld, dus we blijven zo lang je maar wilt.

's Avonds keren we terug naar ons vertrouwde guesthouse, voor het laatste nachtje in Albanië. Honger? Als je trek hebt staat er binnen de kortste keren weer overheerlijke oer-Albanese maaltijden voor je klaar, gemaakt door familie die het guesthouse runt. Je zult er nog vaak aan terug denken als je in Nederland weer aan de Hollandse pot zit.

Groepsreis door Europa

Dag 11: Op naar de Kroatische kust


Je mag trots zijn op jezelf. Dit was geen makkelijke trekking, maar je hebt het gewoon geflikt. Lekker bezig! Vandaag verlaten we de Albanese bergen voor de Kroatische kust. Na een autorit door Montenegro komen we uit in de buurt van Dubrovnik. De stad die je waarschijnlijk beter kent als Kings Landing uit Game of Thrones. We nemen bewust wat afstand van de stad, want het oude centrum is ontzettend toeristisch. In de zomer vinden wij het net een menselijk mierennest. Niet echt een Kaaiman plek. Onze ervaring leert dat de hele dag in deze stad rondlopen niet goed is voor je bloeddruk. Neem een kort kijkje in het oude centrum of bekijk de stad in vogelvluchtperspectief vanaf een uitzichtpunt in de bergen eromheen. Je kunt dan de oude stadsmuren en middeleeuwse bouwstijl bewonderen, zonder hordes mensen om je heen. We nemen een diner-to-go mee naar een uitzichtpunt en eten het op met uitzicht op de middeleeuwse fantasy-stad. Biertje erbij heb je ook verdiend wat ons betreft. Vanavond gooien we de beentjes omhoog en slapen we op een camping in de buurt.

Groepsreis Balkan Roadtrip Split

Dag 12: Eerst stukje rijden, dan middagje chillen


Vanaf onze camping bij Dubrovnik vervolgen we onze roadtrip naar de bergachtige kust van Makarska. We hebben een favoriete camping aan zee waar we twee nachten blijven. Met deze camping als uitvalsbasis hebben we morgen nog een avontuurlijke activiteit op de planning staan.

Misschien heb je nog geen genoeg gehad van de gezellige Balkan steden? Afhankelijk van de activiteiten kunnen we optioneel een bezoek plannen aan de oude binnenstad van Split. Lekker verdwalen op de oude hofjes, stadsmuren en winkelstraten. Leuk voor cultuurliefhebbers en souvenirshoppers.


Dag 13: Zwemmen, springen en glijden door een canyon


De uitdagende canyoningtocht door de kloof van de Cetina rivier hebben we inclusief opgenomen in deze reis. Al wandelend, springend, abseilend en glijdend dalen we samen af met de rivier mee. Je krijgt van ons een wetsuit, een helm, neopreen schoentjes en een klimgordel. Je hoeft dus alleen je zwemkleding aan te doen en een handdoek mee te nemen. Kun je het je voorstellen? Ruim een week geleden vloog je aan een stalen kabel over deze kloof, en nu lig je er middenin. Canyoning staat altijd garant voor heel veel lol samen. Daarnaast is het heerlijke manier om af te koelen in het water als de Kroatische temperaturen wat hoger liggen. Na deze spannende actieve dag kunnen we proosten in één van de vele barretjes in het nabij gelegen Makarska of Split. Kunnen je benen nog een dansje aan? Je kunt hier namelijk doorgaan tot in de kleine uurtjes. Het heftigste gedeelte van de reis is geweest, dus maak het zo laat als je zelf wilt.

null

Dag 14: Durf jij deze adrenalinekick aan?


Onze roadtrip volgt de Kroatische kust verder naar het Noorden. Starigrad Paklenica ligt aan zee met het Paklenica Nationaal Park lètterlijk als avontuurlijke achtertuin. Dit park staat bekend om haar steile rotswanden en uitdagende klimroutes. Morgen kun je hier dus rotsklimmen.

Zin in nòg meer adrenaline? Ga dan mee bungee-jumpen vanaf de Maslenica brug in de buurt van onze camping. Dit is de hoogste sprong van Kroatië en zeker één van de grootse kicks die je ooit zult beleven. De roadtrippers die jullie voor gingen vonden dit de beste afsluiting van hun reis. Durf jij van deze 56 meter hoge brug af te springen?

Na deze grensverleggende middag komen we aan op ons kamp. Afhankelijk van hoeveel tijd er over is kunnen we samen op het kamp koken of naar de pizzeria om de hoek gaan. Een duikje in zee staat ook zeker op onze to-do lijst.

null

Dag 15: Rotsklimmen in het klim-Mekka van Kroatië


Vanochtend trekken we het Nationaal Park Paklenica in. Naar dit park trekken jaarlijks duizenden professionele rotsklimmers om de beroemde rotsformaties te temmen. Daarom kunnen we je het optionele rotsklimmen warm aanbevelen. Onder leiding van een instructeur leer je in een mooie omgeving de basis van het klimmen. Wanneer je al ervaring hebt, kan je instructeur jou de moeilijkere routes wijzen en eventueel wat technische tips geven. Zo is het klimmen hier, ongeacht je niveau, een uitdagende ervaring.

In de middag rijden we door naar een voor jou bekende camping, want we hebben hier op de heenweg ook geslapen. Op het kamp proosten we samen op een onvergetelijke en grensverleggende reis! Praat met je reisgenoten na over de mooiste en meest hilarische momenten. Je bent na deze roadtrip veel vriendinnen en vrienden rijker. Wat een avonturen hebben we samen beleefd. Heel gek om te beseffen dat je deze mensen twee weken geleden nog niet kende! Daarna kruip je voor de laatste keer je tent in.

null

Dag 16 & 17: Terug naar Zagreb en op de nachttrein


De laatste ochtend is om uit te slapen. Je hebt het verdiend! Neem een uitgebreide douche en ontbijt uitgebreid met de rest van de groep. Aan het einde van de ochtend reizen we terug naar Zagreb, waar we onze roadtrip begonnen. Daar slaan we nog even snel wat snacks voor onderweg in. Dan zeggen we dag-dag tegen ons trouwe busje. Snik!

Vervolgens vertrekken we met de nachttrein weer richting Nederland. Op dag 17 van de reis stappen we in Duitsland over op de dagtrein naar Arnhem. De tijd om na te genieten begint nu. We hopen dat je met ons een toptijd hebt gehad!

"Afgelopen zomer de Balkan Roadtrip gemaakt met Kaaiman reizen en een onvergetelijke vakantie gehad! De organisatie was fantastisch waardoor je in twee weken meer doet dan je ooit zelf had kunnen bedenken. Het motto van Kaaiman 'samen grenzen verleggen' is heel toepasselijk als je in twee weken tijd bent gaan canyoningen, rotsklimmen en naar de top van de hoogste berg in Montenegro bent gehiked! Onze fantastische reisleider Tom, met een onuitputtelijke energievoorraad, zorgde elke ochtend voor verse broodjes en 's avonds regelmatig voor een gezellig kampvuur. De hele groep was zo enthousiast dat er al plannen werden gesmeden om volgend jaar de Noorwegenreis te doen, dus dat zegt hopelijk genoeg."

Sanne Walhout - ★★★★★

Reserveer jouw avontuur

Vertrek 3 juli 2024

Nog voldoende plaatsen

Terug op 19 juli

Vertrek
17 juli 2024

Nog 5 plaatsen
Terug op 2 augustus

* Tweede busje ingezet

Vertrek 30 juli 2024

Nog 3 plaatsen voor vrouwen
(ivm de tentindeling)


Terug op 15 augustus

* Tweede busje ingezet

Vertrek 13 aug 2024

Nog voldoende plaatsen
Terug op 29 augustus

4,9/5 op

Google-reviews

Je hoeft het niet van óns aan te nemen. Bekijk nu onze 200+ 5 sterren recensies op Google, Trustpilot of Facebook.

Hoe uitdagend is deze reis?

Welke reis past goed bij jouw fitheid? Vergelijk alle reizen nu makkelijk met elkaar met onze intensiteitsschaal.

Compensatie

voor 69 kg CO2

Voor deze reis compenseren wij jouw totale CO2-uitstoot. Zodat er ook morgen nog een wereld is om af te reizen.

Geen verborgen kosten

Geen addertjes. Alle vluchten, materialen, belastingen en garanties zijn inclusief. Je komt niet voor verassingen te staan.

Persoonlijk

contact

Geen wachtdeuntjes, callcenters, chatbots of automatische afwimpelberichtjes. We staan je gewoon netjes te woord.