uitdagend avontuur in inca voetsporen

Salkantay trail naar Machu Picchu | Avontuurlijke groepsreis Peru

Peru Backpack

22 daagse rondreis

Indrukwekkende woestijnen, diepe canyons, ongerepte regenwouden, besneeuwde bergtoppen en oude Inca-ruïnes: dat is Peru! Hoe veelzijdig wil je een rondreis hebben? Peru is de perfecte bestemming voor reizigers die zich niet in de watten willen laten leggen, maar op een actieve manier het land willen verkennen. We ontdekken tijdens deze rondreis niet alleen de mooie natuur, maar we leren ook de trotse cultuur van dit land kennen: we ontmoeten in de berggebieden de Quechua gemeenschap en ervaren hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Peru is een land met tradities die tot vandaag nog steeds in stand worden gehouden. Loop je mee in de optocht met verkleedde locals? Tijdens deze reis gaan we met de flow van de lokale bevolking mee, wat ons veel leuke, verrassende en interessante ervaringen brengt!

Onze rondreis start in Lima, de hoofdstad van Peru, waar we in een dag de stad zullen verkennen. Daarna reizen we af naar Arequipa, de koloniale witte stad, als tussenstop naar de indrukwekkende Colca Canyon. Hier maken we een tweedaagse wandeling naar een palmoase middenin de Canyon, waar we de derde dag kunnen genieten van de prachtige omgeving. Cusco is onze uitvalsbasis om onder leiding van een Engelstalige gids de indrukwekkende vierdaagse Salkantay Trekking naar Machu Picchu te lopen en deze oude Incastad te ontdekken. Na dit inspannende én spannende avontuur reizen we naar de Amazone, waar we gedurende twee nachten in een jungle lodge verblijven en tijdens boottochtjes allerlei wilde dieren spotten. Tot slot reizen we naar Huacachina. Deze palmoase in de woestijn is een relaxte afsluiting van de reis, waar je kunt sandboarden tijdens een Buggy tour door het woestijnlandschap. Zie jij ook alleen maar zand? Gelukkig hebben ze hier cocktails om de droge keel te smeren en de reis feestelijk af te sluiten!

Opwarmertje

Mark Joling maakte deze aftermovie van zijn Kaaiman reis naar Peru. Het geeft je een goede indruk van onze avontuurlijke backpack rondreis!

Hoogtepunten

Backpacken met een groep nieuwe reisvrienden

Loop van hooggebergte naar jungle tijdens de Salkantay trekking

Ontdek wereldwonder Machu Picchu net na zonsopkomst

Overnacht in een glazen Iglo onder de sterrenhemel

Ga met onze lokale gids "Into the Wild" in de Amazone

Loop dieper de Colca Canyon in dan andere luie toeristen

Jouw inspanningen worden beloond met hotsprings en Condors

Leer van de lokale bevolking over de Inca cultuur en ceremonies

Ga mee met onze Buggy Tour crossen door de woestijn

Sluit je reis af met een Sandboard sessie en een Pisco Sour

Poseren voor de machtige Salkantay Mountain

Vertrekdata

VertrekLeeftijdPrijsStatus
07-04-202020-36 jaar€2895Nog 8 plaatsen

De prijzen zijn op basis van een 2-6 persoonskamer op indeling.

Reisprogramma

Dag 1: Amsterdam – Lima

Het is zover, we vertrekken richting Peru! Vandaag vliegen we naar Lima, waar we waarschijnlijk in het begin van de avond aankomen. Bij aankomst kun je best even overweldigd zijn door het chaotische verkeer, maar op weg naar onze eerste overnachtingsplek voel je de drukte afnemen en merk je dat er ook rustigere wijken zijn in Lima. Omdat de gevoelstijd voor ons veel later is zullen we onze eerste avond op Peruviaanse bodem waarschijnlijk vroeg ons bed induiken. Maar niet voordat we geproost hebben op het begin van ons avontuur!

Dag 2: Lima

Vanwege de jetlag zijn we vanochtend vroeg wakker. Dat is totaal geen probleem, want daardoor hebben we mooi de tijd om de hoogtepunten van Lima te gaan ontdekken. We nemen je bijvoorbeeld mee naar het oude centrum en hippe wijken zoals Miraflores en Barranco, we proberen een Pisco Sour bij een lokaal cafeetje en zien de paragliders zweven op de stijgende lucht boven de kliffen aan de kust. Wist je dat je heerlijk kunt eten in Lima? Als we aanschuiven voor de lunch, kunnen we proeven dat dit imago wordt waargemaakt. Tijdens de wintermaanden is de baai van Lima mistig, daarom zullen we vanavond al op de nachtbus stappen naar de zon van Arequipa.

Dag 3: Arequipa

Vanochtend vroeg komen we aan in Arequipa, de “witte stad” van Peru. Vanwege de witte gebouwen die vrijwel volledig uit sillar (vulkanisch gesteente) zijn gebouwd, heeft deze stad haar naam gekregen. Het Plaza de Armas is prachtig en daar zullen we vanmiddag ook zeker gaan zitten voor de lunch om de koloniale sfeer op te snuiven. Nadat we onze backpacks hebben afgeleverd bij ons hostel, hebben we de hele dag de tijd om de stad te verkennen. We kijken ook alvast met een schuin oogje naar morgen, wanneer de hike in de Colca Canyon op het programma staat. Er is genoeg tijd om je bagage om te pakken en een wandeltas voor te bereiden. Mocht je nog wat spullen moeten kopen, dan kun je dat hier doen, er zijn genoeg leuke kleine winkeltjes. Zelfs als je niks nodig hebt is het leuk om ze te bezoeken. Als het avond wordt geeft de avondzon El Misty een mooie rode gloed. Deze vulkaan ligt vlakbij Arequipa en is vanaf het Plaza de Armas te zien. Als de zon bijna verdwijnt is het tijd voor een hapje en een drankje.

Lopen over de Plaza de Armas van Arequipa met Kaaiman Reizen
Selfie met een Lama, altijd gezellig

Dag 4: Arequipa – Cabanaconde – San Juan

De bus naar de Colca Canyon vertrekt vroeg. Alle grote bagage laten we in ons hostel achter en reizen met privé vervoer naar Cabanaconde. Dit is een ouderwets afgelegen dorpje, waar onze tweedaagse hike vandaag begint (inbegrepen). Bij aankomst kunnen we nog even wat snacks kopen en daarna beginnen we af te dalen in de kloof. Hou onderweg je ogen goed open, want we hebben hier een grote kans om Condors te spotten! Hun spanwijdte kan wel meer dan 3 meter worden en met deze grote vleugels zweven ze op stijgende luchtstromen vanuit de kloof naar boven. Dit is echt een prachtig gezicht. De hike vandaag is relatief simpel; we wandelen van boven naar beneden en zijn daardoor relatief snel op onze overnachtingsplek in San Juan. We hebben de rest van de dag de tijd om de omgeving te verkennen of om gewoon lekker te picknicken aan de Colca rivier die door de kloof stroomt. ’s Nachts slapen we in 3- tot 4-persoonshutjes met vaste bedden.

Dag 5: San Juan – Sangalle el Oasis

Als je vanochtend bij zonsopkomst je hut uitstapt is het uitzicht fantastisch. De Colca Canyon is een prachtige vruchtbare vallei en de zonnestralen komen langzaam de kloof binnen. Na het ontbijt wandelen we verder de kloof in en komen we erachter dat de vallei ook een minder vruchtbare kant heeft. Vlakbij de rivier is alles groen, maar iets verder daar vandaan is de grond droog. Hier zien we dan ook veel cactussen. We lunchen aan de rivier en wie wil, kan er een duik nemen. Het water is fris, maar heel prettig als je het warm hebt gekregen! Wanneer we verder wandelen zien we in de verte een oase opdoemen. Of is het toch een fata morgana? Dit groene dorpje met palmen, hutjes en zwembaden lijkt niet te passen in deze dorre omgeving. Toch bestaat Sangalle echt en dit is de plek waar we in de namiddag aankomen. Hier kun je lekker tot rust komen en een duik nemen in het zwembad.Vanavond kunnen we aanschuiven bij de eigenaar van de mini camping waar onze hutjes staan.

Dag 6: Sangalle el Oasis

De oase waarin we zijn beland is een goede plek om de dag door te brengen. Bij het zwembad liggen is heerlijk, maar we kunnen ook nog actief aan de slag. Als je graag een wandeling maakt kunnen we naar de rivier beneden lopen waar we een duik kunnen nemen. Voor de echte actievelingen is er een mogelijkheid om nog wat verder de kloof in te lopen. ’s Avonds eten we onder de sterrenhemel. Heeft iemand nog een sterk verhaal?

Dag 7: Sangalle el Oasis – Arequipa

Vanochtend wandelen we omhoog de kloof uit naar ons startpunt in Cabanaconde. Vanaf daar reizen we met privé bus terug naar Arequipa. Hier halen we bij ons hostel de backpacks op en daarna hebben we nog even de tijd onze tassen om te pakken en een douche te nemen. Aan het begin van de avond vertrekken we met de nachtbus naar Cusco, waar we de volgende ochtend vroeg zullen aankomen.

Trekking in de Colca Canyon met Kaaiman Reizen
Chillen in de Colca hotsprings bij zonsondergang met Kaaiman Reizen

Dag 8: Cusco

Bij aankomst in Cusco zullen we eerst naar ons hostel gaan om onze bagage in onze kamer achter te laten. Daarna kunnen we tijdens een korte stadswandeling de stad ontdekken. De middag kun je vrij besteden. Wanneer je even wilt bijkomen van de busrit is daar tijd voor en als mee wilt naar het Chocolademuseum, kunnen we de lekkerste chocolademelk van Peru gaan proeven. Op de San Pedro markt een vers geperst sapje halen is een ware belevenis! ’s Avonds kunnen we gaan eten in een restaurant waar een deel van de winst naar lokale weeshuizen gaat. Een supergoed initiatief waarbij je tussen de knuffels en het speelgoed kunt dineren. Vanavond bereiden we ons voor op de Salkantay trekking van de komende dagen.

Dag 9-12: Salkantay Trekking naar Machu Picchu

Waar de Inca Trail de meest populaire route is, en daardoor het volst, hebben wij voor het onbedorven alternatief gekozen. De Salkantaypas vinden wij de avontuurlijkste en mooiste route naar Machu Picchu. Hou je van een actieve uitdaging tussen de lokale dorpjes, de witte Salkantay berg en de tropische jungle? Hou je niet van file lopen in een stroom van toeristen? Dan zit je bij ons goed! Deze trekking is het letterlijke en waarschijnlijk ook het figuurlijke hoogtepunt van je Peru-reis.

Op de eerste dag van de trekking verlaten we Cusco in de ochtend. We stoppen eerst bij de markt om te ontbijten en snacks te halen voor de komende dagen. Daarna rijden we met privé vervoer naar het begin van onze route, die vandaag relatief eenvoudig van start gaat. In de ochtend hiken we tussen de besneeuwde toppen door de mooie vallei van Sayapata naar Soraypampa. We lunchen vanmiddag op de plek waar we vannacht ook zullen overnachten. Daardoor hebben we 's middags de mogelijkheid om het Humantay meer te bezoeken. Vannacht overnachten we in tenten die al zijn opgezet, inclusief slaapmatje en slaapzak. We hebben een crew bij ons die het kampeermateriaal verzorgt en heerlijk voor ons kookt.

De tweede dag van de trekking staat we ’s ochtends vroeg op. Vandaag zijn we het langst onderweg als we van Soraypampa naar Challway lopen. Na het ontbijt starten we met het moeilijkste gedeelte van de trekking. We hiken vanochtend naar de Salkantaypas, het hoogste punt van de trekking, waar we rond het midden van de dag zullen aankomen. Het uitzicht op de Salkantay berg is prachtig en als het helder is kunnen we de omliggende toppen zien. Nadat we van deze overwinning hebben genoten, lopen we aan de andere kant van de pas naar beneden de jungle in. Je voelt direct dat het klimaat verandert en dat er een paar laagjes kleding uit kunnen. Na een uurtje wandelen zijn we bij onze lunchplek in Huayramackay. Als we onze Peruviaanse lunch op hebben dalen we verder af naar Challway, onze tweede overnachtingsplek. Na deze pittige dag zal waarschijnlijk iedereen lekker slapen!

Loop de uitdagende Salkantay Trail met Kaaiman Reizen
Slapen in een glazen igloo met uitzicht op de Salkantay

Op dag drie lopen we in een halve dag van Challway naar Santa Teresa. We kunnen je alvast iets verklappen: in Santa Teresa wachten hotsprings op ons! Dit zijn met aardwarmte verwarmde baden waar je heerlijk in kunt poedelen en schoon kunt worden (optioneel). Dit wil je zeker niet missen na een paar pittige dagen! Maar voor het zover is wandelen we in de ochtend naar Playa Sahuayaco en komen we onderweg watervallen en fruitbomen tegen. De kans is groot dat we onderweg zeldzame vogels zien. Als we bij onze overnachtingsplek aangekomen zijn kunnen we na de lunch naar de hotsprings gaan. Er zijn meerdere baden en je kunt dus precies uitkiezen hoe warm je het bad wilt hebben. Als we schoon geweekt zijn gaan we terug naar de camping om te eten en nog een leuk avondspel te doen.

Dag vier is officieel de laatste én kortste dag van de trekking. Eerst reizen we met privétransport een uurtje naar het beginpunt. Daar starten we met onze wandeling langs Incaruïnes en koffieplantages om uiteindelijk het laatste stukje langs de spoorlijn naar Aguas Calientes te lopen. In Aguas Calientes belanden we weer in de bewoonde wereld en hebben we vannacht een eenvoudig hostel. Bij aankomst kun je je heerlijk afdouchen en schone kleren aandoen, want vanavond gaan we in dit stadje uit eten. We geven je alvast de tip om niet te laat te gaan slapen, want morgen moeten we heel vroeg op.

Dag 13: Machu Picchu

Machu Picchu is een van de nieuwe zeven wereldwonderen en heeft eigenlijk geen introductie nodig. In deze prachtige oude Incastad maak je een reis in de tijd en je voelt je ineens klein worden tussen het doolhof van trappen en straatjes. Het is niet voor niets dat deze indrukwekkende ruïne toeristen trekt van over de hele wereld. Om te kunnen ervaren hoe een uitgestorven Incastad er uitziet moeten we vanochtend heel vroeg op en nemen de eerste bus naar de entree van de stad. Onder begeleiding van een Engelstalige gids krijgen we de eerste twee uur een rondleiding. Onze gids geeft uitleg over de verschillende bouwstijlen en het leven in de stad ten tijde van het Inca-tijdperk. Na deze rondleiding hebben we de rest van de ochtend vrij om de stad te verkennen. Als je Huayna Picchu of Machu Picchu Montaña wilt beklimmen kun je dit optioneel reserveren. Om naar de zonnepoort te lopen heb je geen extra reservering nodig. Dit is een mooie wandeling met een prachtig uitzicht over de oude stad. Vandaag heb je zeker je camera nodig! Als we de stad hebben gezien nemen we afscheid en via Aguas Calientes reizen we met trein en bus terug naar Cusco.

Wandelen door de oude Inca stad Machu Picchu met Kaaiman Reizen
Machu Picchu beklimmen met Kaaiman Reizen

Dag 14: Cusco / The Sacred Valley

Vanochtend kun je lekker bijkomen van de afgelopen dagen en, als je wil, wat langer blijven liggen. Optioneel kunnen we vandaag naar de heilige vallei gaan met oude ruïnes en dorpjes met veel marktkraampjes. In deze vallei kun je ook prachtig ziplinen en een via ferrata tocht maken. Of ga je liever mee raften op een van de uitdagende rivieren rondom Cusco? Na een relaxt dagje stappen we op de nachtbus naar Puerto Maldonado, waar ons avontuur in het Amazoneregenwoud begint.

Dag 15: Puerto Maldonado – Lago Sandoval

Vanuit de bus zien we de zon langzaam opkomen en dan merk je dat de omgeving rondom je heen veranderd is. Bergen met besneeuwde toppen hebben plaats gemaakt voor een vlakke tropische omgeving met rivieren en jungle. Als we in Puerto Maldonado aangekomen zijn worden we opgepikt en naar Hostel Tambopata gebracht. De eigenaar is een ervaren Engelstalige gids en neemt ons twee nachten mee de Amazone in. Bij aankomst heb je nog even de tijd om je op te frissen en in het dorpje snacks te kopen voor onderweg. Dan lopen we naar de haven van Puerto Maldonado, waar we op de boot stappen om de rivier Madre de Dios af te varen naar de entree van Lago Sandoval. Om bij dit prachtige meer te komen moeten we nog een stukje door de jungle lopen, waarna we overstappen op een kleiner bootje. We varen tussen de tropische flora en fauna naar onze lodge. Dit is het echte junglegevoel!

Dag 16 & 17: Lago Sandoval

We hebben bij het meer van Sandoval twee dagen om de omgeving van de lodge te verkennen. Zo peddelen we met kleine bootjes over het meer en hebben hier kans om reuzenotters te zien. Tijdens de junglewandeling zullen de enorm grote bomen die hier staan zeker niet te missen zijn. Onze gids geeft ons graag veel uitleg over de vegetatie en vertelt ons over het project waarmee deze oude bomen moeten worden beschermd. Na de lunch kunnen we lekker relaxen in een hangmat en voor het diner stappen we weer in de boot om kaaimannen te spotten. Wie ziet hem het eerst? Na het avondprogramma vieren we ons eigen besloten feestje in de lodge.

Op dag 17 keren we ‘s middags terug naar Puerto Maldonado. Hier stappen we ‘s avonds op de nachtbus die ons weer naar Cusco brengt.

Met z'n allen chillen in de Amazone met Kaaiman Reizen
Gekleurde papegaaien (Ara's) spotten in de jungle

Dag 18: Cusco

Inmiddels zijn we al een beetje thuis in Cusco. Je kunt hier heerlijk relaxen vandaag. Wil je een massage proberen na al die actieve inspanningen? Of leer je liever Peruviaans koken tijdens een kookworkshop? Vandaag mag je ook besluiten om op een terrasje neer te zakken of naar de sauna te gaan. Ook is vandaag je beste kans om leuke souvenirs te kopen, want Cusco heeft veel leuke winkeltjes. ‘s Avonds vertrekken we met de nachtbus naar Ica.

Dag 19: Huacachina

Vanuit Ica zijn we met de taxi binnen een half uur in Huacachina, waar we letterlijk in een oase van rust aankomen. Huacachina is dorpje rond een meer dat middenin de woestijn ligt. Ze hebben hier geen kamelen maar buggy’s die hier de woestijn in trekken. Wij kunnen vanmiddag ook op buggytour, waarbij we op veel plaatsen stoppen om te sandboarden in de woestijn. Dit is een absolute aanrader! Met een flinke vaart rijdt onze chauffeur ons van heuvel naar heuvel, waar we een paar keer stoppen om van het uitzicht te genieten en onze sandboards onder te knopen. Ben je niet een echte snowboarder en lijkt het je wat eng allemaal? Je kunt ook liggend op het bord afdalen, wat minstens net zo leuk is! Met deze nieuwe indrukken keren we terug naar ons gezellige hostel, waar we lekker kunnen eten en waar vanavond misschien wel een feestje ontstaat. We zullen dan proosten op onze avontuurlijke belevenissen!

Dag 20: Huacachina – Lima

Ben je vannacht iets te lang doorgegaan? Dan kun je vanochtend nog even lekker blijven liggen. Maar niet te lang, want we moeten onze backpacks inpakken en op tijd uitchecken. Na de lunch nemen we afscheid van de warme woestijn en reizen naar Lima, waar we in ons hostel onze bijzondere rondreis zullen afsluiten.

Dag 21: Lima – Amsterdam

Bij ons hostel worden we door taxi’s opgepikt en naar de luchthaven gebracht. We verlaten het indrukwekkende Peru en vliegen terug naar Nederland, waar we op dag 22 van de reis zullen aankomen. We hopen dat je een toptijd hebt gehad!

Buggy rijden door de woestijn van Huacachina met Kaaiman Reizen
Buggy tour en Sandboarden bij zonsondergang

Verblijf

Tijdens deze reis overnachten we in hostels, cabinas en tenten tijdens de Salkantay trekking. Op sommige plaatsen hebben we een aparte kamer met een eigen badkamer. Het aantal bedden in deze kamers zal variëren van 2 tot 8 en daarom kan de kamerindeling per accommodatie verschillen. We delen je altijd in op een kamer met reizigers van hetzelfde geslacht. Meestal wordt er tijdens de reis ook nog gewisseld van indeling. Dat betekent dat je meestal zelf kan kiezen met wie je de kamer wilt delen. De tenten tijdens de Salkantay trekking deel je met één ander persoon. Deze zijn inclusief comfortabele slaapmat en een zeer goede slaapzak.

Wanneer je liever een eigen kamer voor privégebruik wilt hebben, kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen je vertellen op welke plaatsen dat eventueel mogelijk zou zijn en wat de toeslag daarvoor is.

Vervoer

Vanaf Amsterdam Schiphol zullen we onze rondreis beginnen. Naar Lima vliegen we hoogstwaarschijnlijk met KLM, Air France, Air Europa, Lufthansa of United Airlines. We hebben gedurende deze vliegreis maximaal één overstap. Op locatie reizen we met lokale bussen, nachtbussen, colectivo’s, per boot en privé-vervoer.

Wanneer je graag aan deze reis wilt deelnemen, maar je al op de bestemming bent of je deze reis als begin van je backpackavontuur wilt plannen, dan kun je ons vragen naar de prijs voor alleen het landarrangement (dus exclusief vlucht). Dit kan per vertrekdatum verschillen.

Lekker eten tijden de Salkantay Trekking

Intensiteit


Deze rondreis is geschikt voor reizigers met een goede conditie. We maken een aantal meerdaagse wandelingen (Colca Canyon en Salkantay Trekking). Deze zijn goed uitgebalanceerd en we wandelen nooit met volle bepakking. De wandelingen worden vaak als pittig ervaren, maar je hoeft geen ervaren bergwandelaar te zijn. Voor de hoogte kun je niet trainen, maar je doet er verstandig aan om thuis een aantal langere wandelingen te maken om bijvoorbeeld je bergschoenen in te lopen. De reis is zowel in hoogte als intensiteit goed opgebouwd, wat betekent dat je gedurende de reis ook steeds fitter zult worden. Een goede conditie en doorzettingsvermogen zijn voor aanvang zeker een vereiste.

Huidige en eerdere blessures of medische aandoeningen kunnen van invloed zijn op jouw vermogen om deel te nemen aan de reis naar Peru. Het is belangrijk dat je ons daarvan bij boeking op de hoogte brengt.

We willen jou altijd de beste ervaring geven en zijn eerlijk over de zwaarte van de reis. Mocht je twijfelen over of je dit aan kunt, neem dan gerust contact met ons op.

Inbegrepen

 • Vlucht Amsterdam – Lima retour
 • Verblijf in hostels, cabinas & lodges
 • Combinatie van privé- en lokaal openbaar vervoer
 • Tweedaagse hike in de Colca Canyon
 • Entree Colca Canyon nationaal park
 • Vierdaagse Salkantay Trekking naar Machu Picchu
 • Engelstalige gids tijdens Salkantay Trekking
 • Verblijf in tenten tijdens Salkantay Trekking
 • Slaapmat & slaapzak tijdens Salkantay Trekking
 • Entree Machu Picchu
 • Driedaagse Amazonetrip per boot
 • Lokale Engeltalige gids tijdens Amazonetrip
 • Ontbijt op dag 10, 11 en 12
 • Lunch op dag 10, 11 en 12
 • Diner op dag 9, 10 en 11
 • Uitgebreide paklijst en reistips
 • Boekingskosten
 • Bijdrage GGTO garantiefonds (€15)
 • Kaaiman reisbegeleiding

Niet inbegrepen

 • Overige maaltijden en drankjes
 • Optionele activiteiten & fooien
 • Vaccinaties
 • Reis- en annuleringsverzekering met bijzondere sportendekking.

Deelname

 • Minimaal aantal deelnemers: 5

 • Maximaal aantal deelnemers: 10

 • Voor deze reis is geen specifieke ervaring noodzakelijk, maar je dient wel over een goede conditie te beschikken voor de Salkantay Trekking.

 • Je dient zelf een backpack mee te nemen met een inhoud van circa 65 liter.

 • Vlucht op basis van beschikbaarheid indien je binnen de zes weken voor vertrek boekt.


Betaling

Tijdens het boeken dien je een aanbetaling te doen van €900. De rest van de reissom mag je uiterlijk 8 weken voor de vertrekdatum naar ons overmaken.

Poseren tijdens de uitdagende Salkantay trail met Kaaiman Reizen

Reserveer je avontuur

Klik om door te gaan naar het boekingssysteem, waar je jouw vertrekdatum kunt kiezen.


Vragen

Heb je nog vragen over onze Peru Backpack rondreis? Bel dan gerust 050 234 0434 of stuur een mail naar bas@kaaimanreizen.nl.

Bas beantwoordt jouw vraag zo snel mogelijk.