Verhalen bij het kampvuur | Actieve outdoor vakantie in Slovenie

Reizen in een groep

Je vraagt je misschien af hoe leuk het is om in je eentje in een nieuwe groep te belanden. "Kan ik dan nog wel doen waar ik zin in heb en is de samenstelling van de groep wel naar mijn zin?" We snappen dat je voor het boeken onzekerheid kunt hebben over de samenstelling van de groep. Daarom leggen we je graag uit hoe dit in de praktijk werkt. Reizen met een groep is namelijk veel leuker dan alleen!

Wanneer je een Kaaiman reis boekt, reis je met mensen die voor hetzelfde avontuur gekozen hebben. Wanneer je naar Slovenië gaat zul je in een actieve groep komen die van outdoor activiteiten houdt in de indrukwekkende natuur, het kamperen aan een mooie rivier met 's avonds een feestje bij het kampvuur. Op Balkan Roadtrip ga je om samen hard te gaan tijdens spannende activiteiten, een feestje te vieren met je reisvrienden en te relaxen aan het strand met een cocktail. Naar Peru ga je om de oude Incacultuur te ontdekken en actief bezig te zijn in de veelzijdige ruige natuur. Je gaat dus altijd met gelijkgestemden op reis.

SAMEN GRENZEN VERLEGGEN

Dat is ons motto. Wij hebben geleerd dat je samen gebeurtenissen intenser beleeft en deze met elkaar kunt delen en vooral veel kunt lachen. Samen is zowel genieten als afzien veel leuker dan alleen. Heb jij wel eens geraft in je eentje? Dat lijkt ons niet zo leuk als met een volle boot medereizigers. Doordat je samen met de groep bent, zul je sneller je eigen grenzen verleggen dan dat je in je eentje op pad bent. Dat is de kick van het samen reizen! Vaak ontstaan er tijdens de reis hechte vriendschappen, omdat je tijdens de vakantie intensief contact hebt en elkaar echt leert kennen. Sluit jij je ook bij ons aan?

De groepssamenstelling van jouw reis kun je telefonisch of per mail bij ons opvragen. We geven vanwege privacyredenen nooit namen door, maar we kunnen je wel de man/vrouw samenstelling van de groep en hun leeftijden geven. Zo weet je enigszins met wat voor een groep je op pad zult gaan.

Alleen boeken

Ben je van plan om één van onze reizen alleen te boeken? Dan ben je zeker niet de enige! Ruim negentig procent van onze reizigers gaat alleen op reis. Ook stelletjes en twee vrienden of vriendinnen die samen boeken zijn welkom op onze reizen, maar zullen meestal in de minderheid zijn. Verder kiest iedereen in de groep bewust voor een groepsreis, dus kun je er vanuit gaan dat ze ook open staan voor anderen. Ons doel is om met een leuke enthousiaste groep op pad te gaan en dat lukt iedere keer weer.

Vraag je je af hoe de groeps-samenstelling op dat moment is? We kijken het graag voor je na op de deelnemerslijst.

Bel ons gerust op  050-2340434 om te vragen wie er al hebben geboekt.