Wat is een packing cube?

Wat is een packing cube?

Een packing cube is een lichtgewicht zakje die je kunt vullen met bagage om hem vervolgens in je backpack te stoppen. Je kunt een packing cube gebruiken voor lichte, dunne kleding, toiletartikelen en vele andere soorten bagage.

Het voordeel van een packing cube is dat je backpack goed georganiseerd is. Dit creëert overzicht tijdens het reizen en zorgt ervoor dat je backpack niet één grote chaos wordt. Daarnaast kun je hierdoor goed onthouden waar een bepaald bagagestuk is waardoor je niet eindeloos hoeft te zoeken.

Andere voordelen van een packing cube

  • Je hebt packing cubes in werkelijk alle soorten maten. Hierdoor kun je variëren van een packing cube voor grotere en dikkere spullen tot aan packing cubes die je gebruikt voor elektronica.
  • Packing cubes bundelt je spullen. Als je een packing cube vol inpakt komt alle bagage dicht tegen elkaar aan te liggen. Hierdoor pak je een backpack super effectief in.
  • Daarnaast wegen packing cubes niks en zijn ze kwalitatief betrouwbaar. Zo kun je ze super vol stoppen zonder dat de rits na één keer reizen is beschadigd.
  • Je kunt ze super gemakkelijk schoonmaken als ze vies zijn geworden.

Een doorschijnend zakje

Het allermakkelijkste is een packing cube waar je door heen kunt kijken. Hierdoor kun je gemakkelijk kijken wat er in de packing cube zit, zonder dat je een aantal packing cubes hoeft te openen omdat je bent vergeten in welke packing cube je een bepaald bagagestuk hebt gestopt.

Wat zijn de beste packing cubes?

Wij zijn voorstander van packing cubes van Eagle Creek!

Ook leuk om te lezen..


Andere begrippen lezen?


Heb je een vraag aan ons?

Wij vinden het leuk om je op weg te helpen. Of je nu een reis bij ons gaat maken, of niet.. voel je vrij om je vraag aan ons te stellen.
Reactie plaatsen