Wat is een backpack?

Wat is een backpack?

Een backpack is een grote rugzak die gemakkelijk te gebruiken is tijdens het reizen. De grootte van een backpack wordt weergegeven in liters. Zo is een backpack tot 30 liter gemakkelijk te gebruiken voor wandeltochten of bergbeklimmingen. En een backpack vanaf 40 liter wordt vaak gebruikt in langere reizen van een aantal weken of maanden.

Wat zijn de voordelen van een backpack?

Een backpack is erg functioneel. Door het op een goede manier in te pakken kun je veel spullen meenemen. Daarnaast ben je met een backpack erg wendbaar en kun je gemakkelijk trappen lopen en lange afstanden afleggen.

Het is mogelijk dat jij jezelf veel verplaatst met het openbaar vervoer of vliegtuig. Met een backpack stap je heel gemakkelijk in een boot, vliegtuig, trein, bus of auto. Daarnaast is hij gemakkelijk op te bergen in een hostel.

En misschien nog wel het prettigste van alles: je hebt beide handen vrij!

Kortom, als je een lange, avontuurlijke reis gaat maken, dan ontkom je er niet aan om met een backpack te reizen.

Zie ook: Reizen met een backpack of een koffer?

Wat is een backpack?

Een backpack kopen

Een backpack kopen is een leuke klus, maar het is niet vanzelfsprekend. Elke backpack is anders en de keuze om een bepaalde backpack te kopen is erg persoonlijk.

Het zijn allemaal vragen die van invloed zijn op de backpack die je gaat kopen!

Andere begrippen lezen?


Heb je een vraag aan ons?

Wij vinden het leuk om je op weg te helpen. Of je nu een reis bij ons gaat maken, of niet.. voel je vrij om je vraag aan ons te stellen.
Reactie plaatsen